Povestea fetei infectata cu HIV: “Fac sex de patru ori pe zi şi vreau să dau boala mai departe” – gândul
Sat, Jun 28th, 2014

Povestea fetei infectata cu HIV: “Fac sex de patru ori pe zi şi vreau să dau boala mai departe”

large_image_5321_09999900

O tânără din Kenya, care spune despre ea că arată atât de bine, încât niciun bărbat nu-i poate rezista, a infectat deja peste 300 de bărbaţi cu HIV şi are în plan să dea boala mai departe altor 1700.

Fata a luat parte la o petrecere, s-a îmbătat, după care a mers cu amicii la o altă petrecere să continue distracţia. Aici a băut şi mai mult, iar dimineaţă, când s-a trezit, şi-a dat seama că un bărbat din anturajul ei profitase de ea în cursul nopţii cât timp a fost beată. “L-am întrebat dacă măcar a folosit prezervativ şi mi-a spus că da, însă la duş am observat urme de spermă în zonele mele intime. M-am speriat, mi-era teamă să nu fi luat HIV sau să nu fi rămas însărcinată”, a declarat fata, pentru presa kenyană.

Una dintre temerile sale s-a adeverit: fusese infectată cu virusul HIV. “Am băut alcool enorm de mult ca să mor, am procurat chiar şi otravă. Nu puteam să mă împac cu gândul. Îmi dezamăgisem părinţii, voim doar să mor. Viitorul meu era compromis. Şi, la un moment dat, am decis că cineva trebuia să plătească pentru ce mi se întâmplase. Am lăsat la o parte fata bună din mine şi am devenit fata rea“, a mai spus tânăra.Astfel, ea şi-a propus să dea mai departe virusul altor 2000 de bărbaţi. Planul era uşor de îndeplinit, pentru că, spune ea, arată foarte bine şi bărbaţii vor să facă sex cu ea. “Am infectat până acum 324 de bărbaţi, dintre care 156 sunt studenţi la universitatea unde studiez şi eu. Restul sunt vedete, politicieni, avocaţi”, a mai declarat fata.

sursa: www.romaniatv.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved