Povestea impresionanta a unui caine salvat din groapa de gunoi. Cum arata dupa ce o fundatie l-a salvat si a avut grija de el – gândul
Wed, Mar 26th, 2014

Povestea impresionanta a unui caine salvat din groapa de gunoi. Cum arata dupa ce o fundatie l-a salvat si a avut grija de el

61488599

Un clip postat pe site-ul YouTube prezinta povestea impresionanta a unui caine care a fost abandonat, iar apoi a fost salvat de o asociatie.

Gideo, care acum a fost dat spre adoptie, a fost gasit de o asociatie care se ocupa cu salvarea animalelor, intr-o groapa de gunoi, in luna decembrie a anului 2013.

Cainele era foarte bolnav, avea dureri mari si s-a lasat cu greu convins sa mearga la adapostul asociatiei, relateaza Daily Mail.

catel abandonat

Pe parcursul urmatoarelor zece saptamani, medicii veterinari au avut grija de el si l-au tratat de toate problemele de sanatate.

Spiritul sau minunat a inflorit de indata ce s-a insanatosit“, povesteste un angajat al asociatiei.

Recuperarea lu Gideon a fost filmata pas cu pas si postat pe YouTube, unde a inregistrat peste 100.000 de vizualizari in cinci zile.

Mai multe persoane s-au aratat deja dispuse sa il adopte pe Gideon, pentru a-i oferi o viata mai buna.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved