Povestea lui Benny, câinele din Marea Britanie ajuns vedetă pe Internet – gândul
Mon, Jan 13th, 2014

Povestea lui Benny, câinele din Marea Britanie ajuns vedetă pe Internet

2

Benny, un câine din rasa cocker spaniel, a reuşit să stârnească râsul internauţilor după ce stăpânul său a trimis o fotografie amuzantă cu acesta la un ziar local din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Imaginea în care câinele apare cu urechile ridicate, stând în două picioare pe plajă a fost preluată apoi de mai multe site-uri şi a devenit viral pe internet, fiind distribuită masiv şi pe platforma de socializare Twitter.

Richard Dale, un britanic din Jersey în vârstă de 40 de ani care l-a cumpărat pe Benny la doar 12 săptămâni cu suma de 400 de lire sterline, spune că succesul pe care l-a avut fotografia cu animalul său l-a surprins.

“Nu îmi vine să cred. Am crezut că este o imagine amuzantă, nimic mai mult. Să văd că a fost distribuită atât de mult este extraordinat, este de fapt o nebunie”, a declarat bărbatul.

FOTO: Daily Mail

“Am realizat fotografia pe plajă unde îl ducem mult pe Benny. Lui îi place pe plajă. Aruncam mingi de tenis şi el ateriza după ce a sărit să prindă una dintre ele, de aceea arată aşa, cu urechile ridicate, ca şi cum ar sta în picioare”, a mai explicat britanicul.

Imaginea care a făcut înconjurul internetului a fost surprinsă pe data de 22 decembrie pe plaja Greve de Lecq aflată în apropierea locuinţei lui Dale.

sursa: www.gandul.info

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved