Povestea ŞOCANTĂ a unei gravide. Medicii i-au spus că fătul A MURIT, dar ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie – gândul
Tue, Dec 17th, 2013

Povestea ŞOCANTĂ a unei gravide. Medicii i-au spus că fătul A MURIT, dar ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie

Untitled

O femeie din Marea Britanie a trăit şocul vieţii ei după ce, însărcinată fiind, a mers să îşi facă o ecografie. Medicii i-au dat o veste cutremurătoare, care ar fi dărâmat psihic orice viitoare mămică, aceea că fătul îi murise în pântece, însă într-un final lucrurile au luat o turnură demnă de telenovele.

Emily Wheatley, viitoare mămică în vârstă de 32 de ani, din Marea Britanie, a mers la spital să facă o ecografie, ca să vadă în ce stare se află fătul ei. Dar răspunsul nu a fost cel pe care îl aştepta Emily. Din contră, ce a aflat de la medici a şocat-o pur şi simplu. Aceştia i-au spus că fătul ei care se apropia de a zecea săptămână murise în uter şi trebuia scos fie pe cale naturală, fie prin avort provocat cu ajutorul unei pastile, scrie Daily Mail.

Femeia venise la clinică însoţită de sora ei. După ce a mai liniştit-o, Emily a pus mâna pe telefonul mobil şi a sunat-o pe mama ei, ca să îi povestească despre tragedie. Femeii nu-i venea să creadă ce îi spuseseră medicii.

Telefonul dat mamei ei a făcut minuni. Mama tinerei o sfătuise să se liniştească şi să mai consulte şi un alt specialist. Ca şi Emily, nici mama ei nu credea că fătul e mort. “Pot să numesc instinct de mamă ceea ce ce mi-a spus mama mea. Ea mă cunoaşte pe mine şi simţea şi ea, în sufletul ei, că fătul meu trăia”, a povestit Emily cu lacrimi în ochi, aducându-şi aminte de momentele cumplite prin care trecuse.

wales_news_service_44793800

Astăzi, după un an şi jumătate de la acea traumatizantă întâmplare, Emily este o mămică fericită. Fetiţa ei, Ella, este sănătoasă, frumoasă şi foarte veselă.

sursa: www.romaniatv.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved