Povesti de viata: Cea mai mare dorinta a mea? Sa fie cu mine la 00:00 cand fac 17 ani. Si a fost! – gândul
Wed, Apr 12th, 2017

Povesti de viata: Cea mai mare dorinta a mea? Sa fie cu mine la 00:00 cand fac 17 ani. Si a fost!

O minte de copil într-un trup bine dezvoltat, un caracter puternic ținut de mândria părinților si un viitor om , o viitoare femeie de succes intr-o menghina de diamant .

Eram clasa a VIII – a , undeva la o școala mica , de stat ; nu mai stiu exact cum ne-am întâlnit , eu clasa a 8 , el a 7 deși era mai mare ca mine cu 3 luni . A fost scăparea mea , ma simțeam eu langa el , eram liberă sa visez si el ma asculta . M-a învățat sa fumez însă eu nu voiam sa trag in mine , stăteam zilnic impreuna , vorbeam pana într-un moment in care mi-a spus ca ma place , nu am vrut sa fiu intr-o relație deși înnebuneam de focul lui . Ne-am apropriat si mai mult , la un moment dat , in locul nostru , m-a sărutat. Doamne , avea niste buze , imi amintesc si astăzi parfumul lui Si felul in care ma strângea in brațe chiar daca eram niste copii fara minte . A trecut anul si eu am plecat la liceu , el a rămas acolo , am întrerupt legătura . Am fost de vreo 2-3 ori la generală dar nu l-am gasit la școala , eram disperata dupa el , imi acapara toate simțurile si fiecare por ii aparținea lui , doar odata ne-am sărutat , atat , dar a fost mirific . Il urmăream pe rețelele de socializare chiar daca nu aveam Facebook , stiam tot ce face . Se mutase in Anglia dupa un semestru din clasa a 9 . La 4 ani distanța , la îndemnul unei prietene mi-am facut Instagram , i-am dat follow si ghici ce ? Mi-a raspuns , chiar m-a bagat in seama . Am inceput sa vorbim , i-am spus cine sunt Defapt si am continuat , am fost impreuna . Eu Târgoviște , el in București .

Cea mai mare dorinta a mea ? Sa fie cu mine la 00:00 cand fac 17 ani . Si a fost ! Totul era aranjat , a doua zi trebuia sa vina la mine , sa stea la mine pana sămbata cand imi făceam ziua , asta dupa ce eu “as fii venit de la ziua prietenei mele cele mai bune” . A fost dumnezeiesc , prima mea noapte alături de un bărbat , alături de bărbatul care mi-a mancat nopțile , bărbatul care l-am iubit si inca il iubesc . Stăteam cu capu pe pieptul lui cand alarma a sunat . Mi-a spus să-l privesc in ochi, n-am putut , mi-a repetat acest lucru iar apoi mi-a luat bărbia si mi- a sărutat buzele, un sărut plin de promisiuni .. a doua zi el a plecat .. de ziua mea , m-a lasat balta in fata familiei si in fata tuturor , mi-a dat un mesaj seara cum ca niste oameni i-au intrat in casa si a trebuit sa plece , m-a sunat din autobuz .. am încercat sa ma resemnez , sa trec peste însă nu pot . Oboseala psihică a pus stăpânire pe mine , m-a dărâmat complet în acea noapte . Au trecut 6 luni iar el imi bântuie nopțile , visele , viata . Am decăzut total , m-am inchis intr-o carapace unde nu permit nimănui sa intre . Sunt o femeie plina de principii , plina de viata , un om de succes in devenire , un zâmbet cald si o vorba buna pentru toata lumea , toate pana seara , pana in momentul in care sunt singura si atunci totul pica . Ajut pe toata lumea însă eu nu sunt ajutata , nu pot fi . Viata mea s-a terminat cand el a plecat , dar nu-mi pare rău . Povestea mea , nu s-a încheiat aici , o simt , il simt pe el , stiu ca se va întoarce , imi da semne . Ochii lui sunt triști , il cunosc iar in fiecare poza are ochii triști , plânsi , ii lipsește ceva iar întrebările ma macină zilnic in fiecare moment , 24 h din 24 h . Las timp timpului , totul in favoarea mea . Pana atunci , las banii sa vorbească , imi axez viata in jurul lor , pana ce va apărea el din nou , pentru ca altul nu va fi , nu vreau sa fie . Eu ii aparțin doar lui , inima mea e a lui chiar daca zilnic simt ca cedez , iubirea pentru el ma îndeamnă sa continui . Trăiește asa cum simti , nu vei regreta . La final o să-ți para rau doar de ceea ce nu ai facut . Asa cum scrie pe coastele mele “Carpe Diem” .

E.

foto: totallyrelevant.tumblr.com

Aceasta poveste de dragoste este una adevărată, primita de la o cititoare fidela, daca ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne si tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved