Povesti de viata: In acea noapte eu renuntasem in a fi eu – gândul
Wed, Apr 12th, 2017

Povesti de viata: In acea noapte eu renuntasem in a fi eu

Cu fiecare miscare imi aduc mai tare aminte de noi, de tot ce-am construit si apoi o secunda a distrus.

Oare tu iti mai aduci aminte?
A fost prima ploaie de stele pe care am vazut-o impreuna! A fost magic!
Puteam sa imi doresc orice, dar te-am ales pe tine. Mi-am dorit sa ma iubesti, dar steaua a cazut iar noi ne-am despartit…Ma doare, dar regret. Am un singur regret. In acea noapte eu renuntasem in a fi eu. Si aveam incredere, dar basmul s-a sfarsit odata cu licarirea aceea. Imi e dor. Nu!! Nu pot sa traiesc cu gandul ca nu voi mai putea fi fara tine. Poate cineva acolo priveste din umbra, dar eu raman cu durere si frica. Frica? Imi e frica ca nu voi mai avea parte de acea iubire pura, frageda, adolescentina… o simpla aventura in care tu erai valul in care m-am inecat! Imi e dor de tot, dar tot mai mult imi e dor de vechea eu. Eu… eu m-am schimbat… tu m-ai schimbat. Toata viata s-a derulat cand ma atingeai, cand ma mangaiai, cand erai cu mine! Eram… eram naiva. Puteam sa imi dau viata pt tine. Puteam, dar bine ca nu am facut-o. Acum, privesc din unghiul mort, uscat de ura si umbrit de dragostea ce candva ma invia, simteam ca renasc cu ea, cu tine, si privind imi dau seama ca a fost un vis, un basm al carui final m-a dovorat; basmul in care m-am vazut copila, dar care m-a maturizat atat de puternic incat azi nu as mai putea sa ma arunc in bratele altcuiva si sa simt ca pot zbura… numai la tine as veni pentru ultima oara, sa-mpartim un ultim vals, un ultim zambet, o ultima secunda si apoi sa spun adio tuturor si tie, iubire inocenta ce te-ai transformat in cenusa prea devreme.
Anonim
foto: LOVE Quotes For Him and Her500 × 750Căutați după imagine

Aceasta poveste de dragoste este una adevărată, primita de la o cititoare fidela, daca ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne si tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved