Povesti de viata: ”Prima și unica mea dragoste de care nu voi putea uita… Astăzi s-a făcut 1 an si 2 luni de când sunt indragostita” – gândul
Fri, Mar 31st, 2017

Povesti de viata: ”Prima și unica mea dragoste de care nu voi putea uita… Astăzi s-a făcut 1 an si 2 luni de când sunt indragostita”

Povesti de viata

Pe 20 noiembrie 2014 , eu și prietena mea cea mai bună ne duceam în clasă la o prietenă fiind în clasă a 11-a , intrând în clasa prietenei mele în a 3-a bancă răsare un băiat, în acel moment inima imi batea atât de tare, picioarele nu le mai simteam, încât în loc să ma duc la ea m-am întors înapoi.

Am ajuns în clasă, la ore nu am mai fost atentă și îl aveam în minte numai pe acel băiat. Seara, am intrebat-o pe prietena mea cum se numește și mi-a zis, i-am dat cerere pe facebook și am sters-o fiindcă prietena mea azis ca s-ar putea să aibă prietenă… După 20 de minute vad ca imi trimite cerere, a fost ceva magic, doar pentru atâta eram atât de îndrăgostită încât am țipăt de fericire. Am vorbit cu el, mi-a lăsat numărul și a doua zi la școală m-am văzut cu el, acele bătăi de inimi care mă făceau să tremur. Seara mi-a zis să ne vedem luni pe 24 noiembrie, am acceptat.

Luni am iesit, am vorbit cât am vorbit la un moment dat imi spune
– pot să iti ceva ..
-Eu : da
-El: se spune ca persoanele care au pupilele dilatate, au o atracție față de acea persoană.

În acel moment ma făcusem mai roșie la față și am început să ma bâlbâi … La un moment dat îl întreb care a fost cea mai lungă relație, îmi spune 4 ani și încă mai este cu aceea fata. În acel moment am simțit cum imi pică cerul în cap. Atât de dureros a fost încât nu este de explicat. Când mi-a spus lucrul asta am început să ma comport altfel și în gândul meu (de ce m-a chemat daca avea prietenă ….)

Și uite așa m-am îndrăgostit de el, în fiecare zii îl vedeam. La școală vorbeam ne mai dădeam un pupic pe obraz. Intr-o zi l-am condus până la clasa lui și m-a sărutat, acele emotii parcă toate s-au eliberat a fost magic, de nedescris. După ceva timp mi-a zis să vin la el, nu am vrut să ma duc eram doar prieteni chiar dacă eram foarte îndrăgostită, mi-a zis iarăși de două ori, același răspuns negativ.

După ceva vreme s-a îndepărtat nici nu ne mai salutam. Când am început a 11-a anul acesta, mi-a zâmbit și mi-a făcut cu ochiul, bineinteles eram la fel de îndrăgostită ca la început “…” sunt multe de zis dar ma opresc aici.

Și uite așa astăzi s-a făcut 1 an si 2 luni de când sunt indragostita de acest băiat. Asta a fost prima mea dragoste de liceu și va fi unica în viața mea de care nu voi putea uita.

Ii doresc tot binele din nume alături de prietena lui.

foto: www.dailystar.co.uk

Spune-ne si tu povestea ta printr-un e-mail la o[email protected] și noi vom publica istoria ta.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved