Povești de viață: S-a întâmplat să fiu cu amândoi sub același acoperiș – gândul
Mon, Feb 6th, 2017

Povești de viață: S-a întâmplat să fiu cu amândoi sub același acoperiș

Ți s-a întâmplat vreodată să realizezi că viața ta seamănă cu serialul tău preferat? Mie da. Nu de mult am vizionat serialul turcesc Iffet, în care iubitul fetei se căsătorește cu alta, apoi iar cu alta iar fata ca răzbunare se căsătorește cu un om pe care nu-l iubește. Un timp între ei era totul ok, dar a apărut din nou fostul iubit și cei doi au început să se întâlnească din nou, dar căsnicia fetei devenea tot mai tensionată, pentru că soțul acesteia simțea că se întâmplă ceva, dar ea nu recunoștea. Până la urmă cei doi îndrăgostiți au rămas împreună, iar căsniciile făcute din răzbunare au luat sfârșit.

Cam așa sună și povestea mea. 

Totul a început cu ceva timp în urmă, când am cunoscut un bărbat drăguț de care m-am îndrăgostit cu timpul. Totul a fost bine, până când el a decis să mă schimbe. Nu știu de ce a decis asta, nici până în ziua de azi nu mi-a răspuns la această întrebare. El m-a schimbat cu o altă fată, iar după ea au urmat încă alte 100, au urmat certurile, dacă nu începeam eu, începea el, dar interesant era că mereu avea alta cu care stătea 2-3 zile. Eram orgolioasă, nu-mi găseam locul noaptea în pat atât de tare mă gândeam la un plan prin care să mă răzbun. Am și avut un plan, am încercat să mă bag sub pielea unui prieten al lui, și totul mergea ca pe roate până când s-a întâmplat să fiu cu amândoi sub același acoperiș. În acel moment am înțeles că nu pot să rămân cu acel prieten al lui, pentru că eu tot pe celălalt îl iubesc, iar pe zi ce trecea mă omorea faptul că eram aproape de acel prieten și nu de el. După câteva nopți bune de plâns, am hotărât să mă îndepărtez. Nu mai puteam continua așa.

După puțin timp, văzând că el iar are alta, am zis că degeaba mai fac un plan, el tot nu se va întoarce, așa că m-am pus într-o relație cu un om care mă iubea, și încă mă iubește. Totul era ok până în momentul în care într-o seară, venind obosită din oraș, m-am trezit că mă aștepta el în fața blocului. Mare mi-a fost mirarea să văd că îmi vorbește și că ne înțelegem bine. Aceste întâlniri au continuat să existe. Mereu când mergeam acasă el venea după mine, vorbeam, dar făceam totul cu limită, căci eu aveam un iubit. Iubitul meu simțea că ceva nu e în regulă, și când mă întreba ceva, eu mereu spuneam că nu e adevărat, și că îl iubesc, dar pe cine credeam că pot să mint? Nici eu nu credeam că îl iubesc, nu puteam să-l iubesc atâta timp cât exista celălalt. Treaba a devenit mai gravă. Eu îl iubeam mai mult pe fostul, eram nefericită pentru că stăteam cu un om pe care nu-l iubeam, și după câteva nopți în care mă gândeam la situația actuală, am decis să plec, așa că am plecat din viața lui, nu mai puteam continua așa… Fostul a înțeles că mă iubește și că degeaba a crezut că poate să treacă peste iubirea nostră, tot nu a reușit. Eu am înțeles că indiferent de ceea ce ne promite un alt om ca să devenim parte din viața lui, noi tot ne întoarcem la ceea ce iubim, pentru că iubirea învinge întotdeauna!

foto: www.i-do.com.au

Ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne și tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta (tu decizi dacă dorești să ramâi anonim sau publicăm și numele tău).

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved