Povesti de viata: ”Vreau sa ii multumesc LUI… CEL care m-a invatat ce inseamna iubirea…” – gândul
Fri, Mar 31st, 2017

Povesti de viata: ”Vreau sa ii multumesc LUI… CEL care m-a invatat ce inseamna iubirea…”

Povesti de viata

– Am sa iti scriu suflet drag ..-
 
-Ajunsa intr-un moment atat de letal pentru al meu suflet incat am inceput sa cred ca lucrurile bune sunt doar momentane… Si toata durerea provocata intr-un trecut umbrit de regrete, resentimente si vinovatie adanc aflata in inima… se risipise odata cu aparitia lui.
 
Trecusem printr-o relatia in clasa a XI-a ce pot spune ca mi-a rupt inima, mi-a distrus increderea de sine. I-a dat radacini durerii. Incet, incet am inceput sa ma ridic. Sa imi asum responsabilitatea asupra alegerilor facute. Am inceput sa imi dau seama de anumite lucruri pe care viata ti le ofera. Dar, inceputul relatiei mele actuale este urmatorul..
     
Eram colegi la liceu de patru ani..
Ne intelegeam bine, doar ca si colegi, fara a stii ca el de fapt ma simpatiza din clasa a IX-a.
Niciodata, nu m-as fi gandit ca el e cel care imi va oferi o fericire concreta.
Cu toate acestea, el e cel care m-a invatat ce inseamna iubirea… In adevaratul sens al cuvantului.
M-a incurajat, m-a invatat sa cred in mine mai mult decat credeam ca o voi putea face vreodata. M-a invatat sa      lupt, sa sper. Sa nu renunt vreodata.
Astazi eu sunt la facultate in Romania, iar el in Anglia.
Insa, da, se poate. Se poate sa fie distanta, sa fie fricire, dor, iubire.
Asa ca, sufetul meu drag, vreau sa iti spun ca viata langa tine e cea mai minunata. Imi dai puterea sa merg mai departe cand simt ca totul e fara sens..
     Vreau sa iti multumesc pentru sinceritatea ta, pentru imbratisarile, sarutarile, tachinarile si pentru toate momentele atat de unice.
       Astazi, ca si ieri, ca si maine.. imi este,  mi-a fost si imi va fi dor de tine. Intr-una imi e de tine. Nimic nu imi poate opri aceasta nebunie..
 
                     -Unele daruri le oferi cu sufletul, niciodata din aparenta.-
                                                              Astfel, cred ca Dumnezeu mi te-a daruit. :”>
Pop Diana
 

Aceasta poveste de dragoste este una adevărată, primita de la o cititoare fidela, daca ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne si tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved