Poza de profil pe site-urile de dating: ce alegi ca sa ai intalniri romantice – gândul
Tue, Oct 10th, 2017

Poza de profil pe site-urile de dating: ce alegi ca sa ai intalniri romantice

Daca obisnuiesti sa intri pe site-uri de dating si cauti intalniri romantice online, trebuie sa ai cea mai buna poza de profil. Ce inseamna asta? Citeste mai jos parerile specialistilor de la The Telegraph.

Cea mai buna poza de profil este cea mai reprentativa poza pentru tine, pentru ca vrei sa fii sincera. Insa si cea mai interesanta, pentru a capta atentia.

Daca tocmai ti-ai setat un cont pe un site sau o aplicatie de dating, fie ca esti adolescenta, fie ca ai peste 30 de ani, expertul in intalniri romantice online, Kate Taylor, spune ca trebuie sa iti focusezi eforturile in a alege poza perfecta!

Atunci cand vine vorba de aplicatiile pentru intalniri romantice online, ai la dispozitie o secunda-doua sa captezi atentia cuiva si sa faci impresie buna. Iar pozele sunt modalitatea perfecta de a face asta.

  • Fii pragmatica!

Trebuie sa stii unde cauti intalniri romantice online – pe site-uri de dating sau prin aplicatii de acest gen. Trebuie sa stii pentru ca poza ta trebuie sa fie potrivita pentru platforma respectiva. Unele poze se vad mai bine pe mobil, altele pe computer. Expertul The Telegraph spune ca in general oamenii exploreaza potentialii candidati de pe telefon. Cel mai bine, pentru ca ecranul este mic, alege o poza de aproape.

  • Foloseste-te de poze pentru a deschide o conversatie

Pe langa poza de profil, Kate Taylor, expertul in intalniri romantice online, afirma ca trebuie sa ai si alte poze reprezentative ce ajuta la crearea dialogului. O imagine care descrie una dintre activitatile tale preferate (tu pe o barca, daca asta iti place, de exemplu) va trasa deja linia discutiei initiale, in care va cunoasteti. In plus, mai ai nevoie de o poza in care sa se vada corpul tau, pentru a atrage doar partenerii interesati.

  • Vrei sa ai intalniri romantice online? Alege calitate si nu cantitate in ceea ce priveste imaginile folosite

Intotdeauna alege cele mai bune poze si cele mai avantajoase cadre. Daca ai 10 poze bune si o poza proasta, este suficient ca oamenii sa treaca mai departe

Oamenii au tendinta de a se cosmetiza prea mult cand cauta intalniri romantice online. Kate Taylor, expertul in dating The Telegraph, te sfatuieste sa nu alegi poze prea editate ori poze vechi.

Trebuie sa te prezinti onest si sa pui o poza cu tine asa cum arati de fapt. Altfel, cand te vei intalni fata in fata cu potentialul candidat, va fi dezamagit. Si asta nu poate insemna decat ca l-ai pierdut.

Chiar daca te vor contacta mai putini barbati, aceia care o vor face vor reveni si la a doua sau a treia intalnire.

  • Fa-ti poze profesioniste

Daca banii si timpul iti permit, investeste in poza ta de profil. Mergi la un fotograf si fa-ti un set de poze. Asta nu inseamna ca trebuie sa te feresti de pozele facute cu telefonul. Ba dimpotriva, pozele tip selfie ii atrag pe barbati. Efectul este invers in cazul femeilor.

  • Gandeste-te pe cine vrei sa atragi

Expertul in online dating a prezentat si mai multe diferente, in ceea ce ii priveste pe barbati si pe femei. De exemplu, cand barbatii cauta intalniri romantice online sunt atrasi de poze de profil cu femei ce se uita in camera si zambesc.

Femeile, insa, sunt atrase de barbati care nu zambesc sau zambesc in afara focusului camerei. Tot pentru femei, functioneaza mai mult pozele colorate, in timp ce barbatii sunt atrasi de cadre monocrome sau alb-negru.

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved