Pozele de pe Instagram i-au adus 1,3 mil. de fani. Jen, admirata pentru altceva decat chipul ei – gândul
 
Mon, Jan 6th, 2014

Pozele de pe Instagram i-au adus 1,3 mil. de fani. Jen, admirata pentru altceva decat chipul ei

Este recunoscuta oriunde ar merge, iar Rihanna se numara printre fanii ei.

De ce a ajuns atat de cunoscuta? Datorita unui atribut impresionant – rotunjimile ei.

Jen Selter, are 20 de ani si este din New York. Mai mult de 1,3 milioane de oameni ii urmaresc contul de pe Instagram, @jenselter, dupa ce a postat imagini din timpul antrenamentelor ei si sesiunilor de yoga.

Doar una din fotografiile ei cu o minge sau ghemuita in sala de gimnastica poate aduna cate 80.000 de like-uri, iar mii de oameni considera ca antrenamentele ei sunt o sursa de inspiratie, potrivit Daily Mail.

Sunt recunoscuta oriunde as merge. Nu mai merg in sali publice de sport, pentru ca se creeaza agitatie in jurul meu. Nu-mi place sa fiu privita“, a declarat Selter pentru New York Post.

Recunoaste ca fotografiile sunt focusate pe posteriorul ei bombat: “Nu prea postez fotografii cu chipul meu. Nu vor sa-mi vada chipul“.

Selter, care nu are iubit si locuieste impreuna cu mama ei in Upper West Side, a facut cursuri de cosmetica, in timp ce a avut joburi part time la biroul unui chirurg plastician si la o sala de gimnastica, dupa terminarea liceului.

Cand a inceput sa mearga la sala, a observat ca posteriorul ei se mareste si a inceput sa lucreze la asta.

Si-a facut cont pe Instagram in martie 2012 si a inceput sa posteze acolo fotografii cu trupul ei. Numarul de fani a crescut rapid, iar cand a adunat 300.000, a inceput sa primeasca sponsorizari, printre altii si de la Nike.

De atunci, a renuntat la cele doua joburi si a incheiat contracte cu o companie de suplimente nutritive, fiind purtatorul de cuvand al acesteia.

Nu a spus cati bani castiga din asta, dar recunoaste ca nu merge la facultate, pentru ca o diploma nu i-ar asigura acelasi venit.

Mama ei, Jill Weinstein, spune ca este foarte mandra de Jen si de tot ce a facut datorita pasiunii ei.

Sunt foarte mandra de ea, pentru ca este o fata care nu a vrut sa mearga la facultate, dar care a reusit sa stranga atatia oameni in jurul ei pe reteaua de socializare intr-o maniera care a facut-o cunoscuta, iar acum este o inspiratie pentru atat de multe persoane“, a spus Jill.

Multi dintre cei care o urmaresc sugereaza ca posteriorul ei ar fi fals, insa Jen afirma cu tarie ca este real, iar singura operatie estetica pe care a facut-o este una de corectare a nasului, in timpul adolescentei.

Sunt evreica, iar fetele evreice au nasurile mari. Probabil ca una din trei face operatie la nas“, spune ea.

Selter vrea sa-si creeze in viitor o linie de echipamente sportive sau un lant de sali de sport.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved