Primele 4 lucruri pe care trebuie sa le faci dupa o despartire – gândul
Fri, Apr 21st, 2017

Primele 4 lucruri pe care trebuie sa le faci dupa o despartire

Toate despartirile sunt neplacute, indiferent de cel care a facut pasul spre incheierea relatiei. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de tine sau ca trebuie sa iti pierzi speranta ca vei avea o alta relatie de succes. Iata care sunt primii pasi pe care daca ii faci, te vor ajuta sa treci mai repede peste o despartire:

1. Fii sincera cu tine in legatura cu ce s-a intamplat. Adica accepta, atunci cand este cazul, ca e vina ta. Iar daca nu este vina ta, cauta totusi sa intelegi momentele in care ai gresit sau ai tratat cu neglijenta situatiile care au dus la despartire.

2. Fii sincera si in legatura cu dorintele pe care le ai. Recunoaste, pur si simpla, ca iti doresti altceva sau pe altcineva. Cu cat incerci sa iti tii mai mult dorintele in frau, cu atat te vor afecta mai tare.

3. Fii stapana pe rolul pe care l-ai avut. Daca se intampla lucruri bune intr-un cuplu, e pentru ca ambii parteneri au muncit pentru ele, iar daca se intampla lucrurile rele, e pentru ca ambii au fost delasatori. Accepta ca o relatie are nevoie de doua persoane si tot doua persoane, impreuna, o duc la esec. Este important sa stii asta si sa poti sa accepti si laturile mai putin placute pe care le ai.

4. Nu te grabi. Nu te grabi sa intri imediat intr-o alte relatie, doar pentru a nu fi singura si nu te grabi spre o impacare, din acelasi motiv. Intamplarile au nevoie sa se sedimenteze in mintile voastre si doar timpul va poate arata unde ati gresit si cum puteti sa evitati aceleasi greseli, impreuna sau cu parteneri diferiti.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved