Printul William nu a fost prima ei alegere! Cine a fost marea iubire a Ducesei de Cambridge, barbatul care i-a frant inima lui Kate Middleton – gândul
Fri, Sep 20th, 2013

Printul William nu a fost prima ei alegere! Cine a fost marea iubire a Ducesei de Cambridge, barbatul care i-a frant inima lui Kate Middleton

Privindu-i, toti admiratorii Casei Regale Britanice pot trai cu impresia ca iubirea ca-n basme exista si ca povestile cu printi si printese pot deveni intr-adevar realitate. Adevarul despre iubire alor este insa altul.

Katie Nicholl, autoarea care pune la punct biografia Ducesei de Cambridge, vine cu noi informatii despre Kate, din perioada in care aceasta nu facea inca parte din Monarhia Britanica si nici nu era indragostita pana peste urechi de cel ce urma sa ii devina sot, Printul William.

In insemnarile pe care a inceput sa le faca, femeia a specificat adevarul despre deiciziile luate de Kate si schimbarile pe care le-a facut de-a lungul vietii ei din dorinta de a-i sta alaturi pentru totdeauna primului nascut al cuplului Diana-Charles.

Se pare ca tanara nu l-a cunoscut pe William in perioada facultatii, asa cum se credea, ci undeva in clasa a 6-a, cand cativa prieteni comuni le-au facut cunostinta.

Simpli amici, cei doi au luat-o pe drumuri separate dupa aceasta etapa a vietii lor, pentru a se intalni mai apoi la facultatea St. Andrews, care nu a fost prima optiune a lui Kate, potrivit aceleiasi autoare.

Aceasta spune ca Ducesa isi dorea sa se inscrie la Universitatea Edinburgh din Scotia, dar ca s-a razgandit brusc cand a aflat unde va fi student Will.

Cat despre prima si marea ei iubire, Katie Nicholl a aflat ca a fost un alt tanar, cel mai ravnit baiat din Marlborough, a cucerit-o pe Kate. Acesta era un sportiv foarte talentat, care arata foarte bine, si caruia tanara Printesa nu i-a putut rezista. Cei doi ar fi trait o poveste de dragote de aproape un an, dupa care el i-a frant inima Ducesei.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved