Propunerea care a lăsat 700 de oameni cu gura căscată. “Vrei să…?” – gândul
Thu, Oct 17th, 2013

Propunerea care a lăsat 700 de oameni cu gura căscată. “Vrei să…?”

O profesoară din Marea Britanie a fost cerută în căsătorie într-un mod original, în faţa a 700 de elevi şi angajaţi ai şcolii unde aceasta predă, scrie Daily Mail.

Prietenul profesoarei s-a filmat în timp ce cânta piesa “Marry me” de la Bruno Mars, melodia favorită a cuplului. În imagini, Bob Doyle (49 de ani) apare, pe rând, în autobuzul pe care îl conduce, într-o biserică, într-o pădure, dar şi într-o casă. În plus, clipul este presărat cu fotografii în care el şi aleasa lui, Alex Hyde (38 de ani), apar împreună, în vacanţe.

Filmuleţul a fost proiectat pe un ecran, în faţa întregii şcoli. În momentul în care şi-a dat seama despre ce e vorba, Alex şi-a pus mâna la gură şi a urmărit vizibil emoţionată clipul, la un moment dat chiar făcându-şi vânt cu evantaiul.

La finalul clipului, Bob a intrat în şcoala din Wolverhampton, a luat-o pe Alex de mână şi a dus-o pe scenă, unde a îngenuncheat în faţa ei. Femeia a spus “DA”, moment în care elevii au izbucnit în aplauze.

“Mă uitam la ecran şi mă gândeam că tipul seamănă puţin cu Bob. Mi-a luat ceva vreme până să-mi dau seama ce se întâmplă, am fost şocată”, a spus femeia.

Viitorul ei soţ a precizat că a filmat şi editat tot clipul de unul singur. “Când m-am înregistrat cântând pe plajă, mai mulţi oameni s-au uitat ciudat la mine. Dar a meritat totul, pentru a vedea reacţia lui Alex. ‘Marry You’ e cântecul nostru, îl cântăm mereu”, a spus Bob.

Daily Mail scrie că Alex şi Bob plănuiesc să se căsătorească în vară.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved