Range Rover aduce doi hibrizi la Frankfurt – gândul
Thu, Aug 22nd, 2013

Range Rover aduce doi hibrizi la Frankfurt

 

Englezii de la Range Rover vin cu doi hibrizi la Salonul Auto de la Frankfurt. Vorbim despre Range Rover Hybrid şi Range Rover Sport Hybrid, ambele în versiunea de serie.

6.4 litri la sută este consumul mixt declarat al versiunilor hibride ale lui Range Rover şi Range Rover Sport.

Range Rover a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt două modele hibride. Până la debutul lor, englezii vor organiza o expediţie de 16.000 de kilometri pe Drumul Mătăsii, mergând din Regatul Unit până în India, pentru a demonstra abilităţile noului sistem hibrid care echipează nava lor amiral şi sora ei cu alură sportivă. Expediţia pleacă de la uzina Land Rover din Solihull şi merge până la sediul companiei-mamă, Tata Motors, localizat în Mumbai, India. Până la expediţie, să trecem în revistă specificaţiile tehnice ale celor două versiuni hibride din gama Range Rover.

Range Rover Hybrid are la bază versiunea SDV6 a modelului, echipată cu un propulsor diesel de 3.0 litri şi 260 CP. Sistemul hibrid are o masă mai mică de 120 kilograme şi este compus dintr-un set de acumulatori Litiu-Ion şi un motor electric de 35 kW, integrat în carcasa transmisiei automate ZF cu opt trepte. Ambele versiuni hibride ale celor două modele Range Rover au trei moduri de rulare, inclusiv unul 100% electric. Acesta din urmă permite atingerea vitezei de 48 km/h şi prezintă o autonomie de 1.6 kilometri în modul cu zero emisii de CO2, indiferent de model.

Indiferent că vorbim despre Range Rover Hybrid sau de Range Rover Sport Hybrid, performanţele asigurate sunt la nivelul versiunilor SDV8. Astfel, sprintul 0-100 km/h este realizat în 6.9 secunde de Range Rover Hybrid, respectiv 6.7 secunde pentru Rang Rover Sport Hybrid, în timp ce ambele modele au un consum mediu declarat de 6.4 litri la sută. Spre deosebire de alte versiuni hibride din gamele rivalilor, acumulatorii nu ”fură” din spaţiul destinat pasagerilor sau din spaţiu destinat bagajelor, deoarece aceştia sunt localizaţi într-un compartiment special.

sursa: www.automarket.ro, RangeRover

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved