Răzbunarea unei studente după ce a fost umilită pe Tinder de un bărbat – gândul
Tue, May 7th, 2019

Răzbunarea unei studente după ce a fost umilită pe Tinder de un bărbat

O studentă din Marea Britanie a fost ajutată de brandul ASOS să se răzbune pe un bărbat care a umilit-o pe o aplicație de dating.

Thea Lauryn Chippendale, în vârstă de 20 de ani, a fost țina unor glume crude din partea unui bărbat care i-a transmis că e îmbrăcată într-o ”rochie urâtă” după ce i-a vizionat pozele pe profilul de Tinder, o populară aplicație de dating.

Thea purta o rochie Asos iar după ce fotografii cu comentariile răutăcioase ale bărbatului au ajuns pe rețele de socializare, brandul a decis să-i sară în ajutor. A publicat pozele cu Thea în rochia Asos pe site-ul oficial pentru a promova modelul.

Practic Asos a transformat-o pe Thea în fotomodel pentru rochia criticată de bărbat. ”Este cea mai bună răzbunare” a comentat o femeie după ce Asos a făcut publică povestea pe contul de Twitter.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved