Reactia alergica pe care facut-o o femeie dupa ce s-a tatuat – gândul
Mon, Nov 25th, 2013

Reactia alergica pe care facut-o o femeie dupa ce s-a tatuat

O femeie va ramane pe viata cu o cicatrice, din cauza unei reactii alergice violente pe care a facut-o la un tatuaj.

Nicola Hickman, 37 de ani, din Marea Britanie, si-a tatuat o inimioara pe glezna, in semn de dragoste pentru fiica ei, dar dupa o perioada exact zona tatuata s-a inflamat. Treptat, in zona i-a aparut o excrescenta dureroasa, relateaza Daily Mail.

Femeia a ajuns la medici, iar acestia au stabilit ca femeia a facut reactia alergica la cerneala rosie cu care a fost facut tatuajul. Intre timp, excrescenta s-a dezvoltat atat de mult incat femeia nu mai putea sa incalte ghete.

Dupa teste, medicii au constatat ca leziunea nu prezinta niciun pericol si au inlaturat-o chirurgical.

Femeia si iubitul ei si-au facut cate un tatuaj permanent la salon, exprimandu-si astfel dragostea pentru fiica lor de 7 ani, Chenai.

In timp ce barbatul n-a avut nimic, Nicola a vazut dupa cateva saptamani ca tatuajul ei era imflamat, iar culoarea se estompase. A putut sa sa se opereze si sa-si inlature excrescenta dureroasa abia dupa cateva luni.

tatuaj

61424203

Untitled

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved