Reacția lui Kylie Jenner, după ce a fost învinsă de un ou pe Instagram – gândul
 
Thu, Jan 17th, 2019

Reacția lui Kylie Jenner, după ce a fost învinsă de un ou pe Instagram

Recent, Kylie Jenner a pierdut titlul de vedeta cu cea mai apreciată fotografie pe Instagram în fața unui ou de găină.

Aceasta este hotărâtă să-și recucerească titlul, dovadă stând cea mai recentă postare a sa pe contul de Instagram, într-o ipostază seducătoare. În decurs de o oră, fotografia a primit peste un milion de aprecieri – totuși, nu suficiente pentru a concura cu cea mai recentă senzație media, oul de găină.

În februarie, când Kylie a postat prima poză cu fiica sa nou născută, Stormi, aceasta a primit titlul de vedeta cu cele mai multe like-uri pe Instagram pentru o singură imagine.

Săptămâna trecută însă, un nou cont de Instagram a depășit cele 18,1 milioane de ”like”-uri ale lui Kylie. Duminică, Egg Gang – contul care a postat imaginea cu oul – a trecut de la 14 milioane de like-uri la 18 milioane în doar trei ore.

The Egg (Oul) a devenit prima non-persoană care a ajuns în top 20 Instagram al celebrităților cu cele mai multe aprecieri, concurând cu Beyonce sau Selena Gomez.

Mai mult, revista Paper a dezvăluit că oul va fi pe cea mai nouă copertă a ediției digitale, alături de titlul: ”’Break The Internet @world_record_egg.”

Fanii lui Kim Kardashian își vor aminti că revista Paper a folosit aceeași expresie, ”Break the Internet”, când vedeta de reality show a apărut pe copertă acum patru ani, în 2014.

sursa www.protv.ro Foto: Getty, Instagram

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved