Reactii adeverse cand iubesti din nou dupa o relatie nepotrivita – gândul
Thu, Aug 10th, 2017

Reactii adeverse cand iubesti din nou dupa o relatie nepotrivita

Dupa o relatie nepotrivita este aproape obligatoriu sa iei o pauza de la intalniri. Dar apoi, cand iti revii si il intalnesti pe El, te sfatuiesc sa fii atenta la reactiile adverse care pot aparea din cauza legaturii toxice in care ai investit sentimente. “Tratamentul” incepe abia cand intri intr-o noua relatie.

Si este si mai intens daca cunosti un barbat care-ti place mult si cu care te vezi alaturi ceva vreme de aici incolo. Pe scurt, dupa o relatie nepotrivita, risti sa nu apreciezi suficient noul partener. Il compari cu fostul iubit si, uneori, acesta devine chiar victima in locul celui din urma. Idiva.com iti spune ce surprize pot aparea in comportamentul tau, care pot afecta relatia. Evita-le ca sa nu ajungi in asemenea situatie.

Incearca sa ai incredere in el

La inceput tinzi sa nu crezi un cuvant din ce spune. Pe buna dreptate, mai ales daca fostul iubit te-a mintit inca de la bun inceput. Risti ca orice exprimare si orice informatie venita din partea lui sa fie disecata de tine, in cautarea onestitatii. De multe ori, dupa o suferinta in dragoste, crezi ca urmatorul partener iti spune lucruri frumoase doar ca sa te prinda in mrejele sale. Sau sa te duca in dormitor. Nu e chiar asa! Gandeste mai optimist si acorda-i ceva mai mult credit.

Dupa o relatie nepotrivita cauti mereu adevarul ascuns

Din cauza relatiei toxice in care ai fost implicata, ai ajuns sa crezi ca niciun barbat nu este cu adevarat sincer si de buna credinta. Asa ca, prin orice mijloace, cauti sa-l prinzi cu minciuna.

Te astepti ca lucrurile sa mearga rau

Chiar daca nu exista niciun semn ca relatia nu merge, tu te comporti ca si cand acesta este viitorul. Este un comportament normal si des intalnit la persoanele trecute prin cel putin o tradare in dragoste.

Esti foarte surprinsa cand iti face cadouri

Pentru ca nu esti obisnuita sa fii tratata ca o regina, te arati de-a dreptul surprinsa cand actualul partener iti face complimente si te rasfata cu atentii.

Nici nu-ti dai seama cat de repede se misca lucrurile in noua relatie

In timp ce tu cauti acul in carul cu fan, el a trecut de etapa cu indragostitul lulea si a ajuns la faza cand te prezinta parintilor si apropiatilor ca fiind iubita lui, posibila viitoare sotie.

E limpede ca toate aceste reactii adverse te fac sa nu apreciezi prezentul! Esti inca prinsa in trecut, compari ce traiesti AZI cu ceea ce traiai IERI si astfel compromiti ziua de MAINE. Nu mai compara, nu mai judeca, nu mai sta cu inima cat un purice gandindu-te ca scenariul se va repeta. Traieste acum relatia pe care o ai ACUM!

Daca simti ca nu e ceea ce ai nevoie, mai bine singura. Dar nu lua aceasta decizie bazandu-te pe trecut, ci doar pe prezent!

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved