Reclama care a socat o tara intreaga. Irlandezii au interzis-o la televizor inainte de ora 21 – gândul
Mon, Jun 23rd, 2014

Reclama care a socat o tara intreaga. Irlandezii au interzis-o la televizor inainte de ora 21

61533217

Reclama face parte dintr-o campanie a Departamentului pentru Mediu, din Irlanda de Nord, si atrage atentia asupra faptului ca 28 de copii au murit din cauza vitezei, incepand din anul 2000.

Chiar daca a starnit numeroase controverse, oficialii irlandezi au sarit insa in apararea clipului, despre care toata lumea spune ca este socant.

Filmuletul de un minut arata cum un sofer pierde controlul volanului si masina se rastoarna peste un grup de copii aflati la picnic. Campania din Irlanda de Nord vrea sa atraga atentia asupra faptului ca, incepand din anul 2000, 28 de copii si-au pierdut viata in accidente auto.

Problema este insa continutul video, considerat de multi prea violent. Reclama a fost interzisa pe TV inainte de ora 21, iar site-urile care au difuzat-o avertizeaza inainte despre duritatea imaginilor.

“Viteza este rezultatul comportamentului uman, o alegere constienta a soferului. Intr-un accident, viteza amplifica totul. Combinatia dintre viteza, greseala umana si factorul imprevizibil duce la consecinte tragice“, a declarat Mark Durkan, ministrul pentru Siguranta Rutiera, citat de Daily Mail.

Sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved