S-a ajuns oare prea departe cu epilatul? – gândul
Sun, Jan 8th, 2017

S-a ajuns oare prea departe cu epilatul?

Am ajuns sa fim oripilate de firele de par de pe corpul nostru. Vorbeam recent despre fetele care stau la plaja sa isi analizeze picioarele ca nu cumva sa le fi scapat un firicel de par, undeva pe piciorul drept. Ne scandalizam cand o vedeta apare intr-un pictorial cu par pe maini.

Sa dam timpul inapoi, sa zicem, cu 10 ani. Avem 19 ani si nici vorba sa se puna problema sa ma epilez pe maini. La fel, fetele si femeile din jurul meu aveau par pe maini si parea un lucru cat se poate de normal. Cred ca si vedetele aveau.

Ce-i drept, era destul de neplacut atunci cand dadeai peste o femeie cu par negru de un centimetru pe mana…In cazul asta, ceara era singura solutie pentru un look decent. Acum, ma uit in jurul meu si toate colegele si prietenele mele sunt epilate pe maini. Niciun firicel de par. Eu la fel. Mama la fel. Si mi se pare firesc.

Sunt femei care isi epileaza parul de pe intregul corp. Chiar si pe fata. Mustacioara nici nu se mai pune problema – e “un must”.  Ce urmeaza? Sprancenele?

Mai nou, si barbatii se epileaza. Inainte ni se parea ceva iesit din comun ca un tip sa fie epilat complet la subrat. Astazi ni se pare de bun simt ca el sa scape de inesteticele fire de par din zona respectiva.

Mai demult, doar barbatii cu cariera in modelling se epilau pe piept, astazi din ce in ce mai multi fac asta.

Au inceput sa se epileze si pe picioare. Recunosc, acum lucrul asta mi se pare un pic dubios, insa sunt sigura ca peste 2-3 nu va mai fi nimic iesit din comun.

Nici mie nu-mi place parul de pe corp, dar cred ca multe dintre noi am ajuns sa avem un fel de fobie legata de lucrul asta. Mai stiti vreo femeie care sa fie…naturala, asa cum a lasat-o Dumnezeu (si stiti la ce ma refer)? Desigur, nu iau in discutie varsta a treia.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved