S-a inventat un gel de dus care te face irezistibila in fata barbatilor – gândul
 
Thu, Aug 29th, 2013

S-a inventat un gel de dus care te face irezistibila in fata barbatilor

Nu mai ai nevoie de rochii mulate, parfumuri scumpe sau de un machiaj sexy pentru a cuceri un barbat la prima intalnire. Nu trebuie decat sa faci un dus inainte sa iesi pe usa si sa folosesti un nou gel de dus care iti promite sa-i suceasca mintile.

Numit Escentric Molescules, gelul de dus este o creatie a parfumierului german Geza Schoen si costa 25 de lire sterline.

Produsul de intretinere contine o doza de Iso E Super, o substanta chimica ce miroase usor lemnos si care se pare ca face ravagii printre reprezentantii sexului tare, datorita asemanarii cu mirosul feromonilor umani.

Feromonii sunt niste substante chimice, biologic active, produse de organismul uman, care transmit informatii in subconstient despre fertilitatea indivizilor.

Daca vrei sa te bucuri de proprietatile fantastice ale noului gel de dus, va trebuie sa-ti planuiesti o vizita in Anglia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Hong Kong sau Turcia si asta deoarece produsul se vinde exclusiv in magazinele Harvey Nichols (care, evident, au sedii in aceste tari).

Escentric Molescules mai contine, pe langa iso E Super si o substanta numita Energen, un amestec de sapindus mukorossi (esenta extrasa dintr-un copac din Himalaya, care are proprietati de curatare) si caesalpinia spinosa (planta din Peru cu proprietati antiinflamatorii).

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved