S-au casatorit dupa ce el a gresit numarul de telefon. Prima ei impresie: “Foarte nepoliticos” – gândul
Sun, Jan 12th, 2014

S-au casatorit dupa ce el a gresit numarul de telefon. Prima ei impresie: “Foarte nepoliticos”

s-au-casatorit-dupa-ce-el-a-gresit-numarul-de-telefon-povestea-incredibila-a-unui-cuplu_11

Pentru cei mai multi dintre noi, nu e deloc o experienta memorabila sau placuta atunci cand suntem sunati din greseala de un strain care cauta alta persoana.

Nu este cazul si unor tineri din Marea Britanie, care au ajuns sa se casatoreasca, dupa ce el a sunat-o pe ea din greseala.

In urma cu 9 ani, Elizabeth Bennett a primit un telefon de la un barbat pe care nu il cunostea, iar acum este maritata cu el, desi prima data cand l-a auzit i s-a parut “foarte nepoliticos”. A doua zi, strainul a revenit cu un telefon, pentru a-si cere scuze, iar doua saptamani mai tarziu s-au cunoscut.

De atunci, nimeni si nimic nu i-a mai putut desparti. Elizabeth Bennett, de 25 de ani, si Brian Woodward, de 26, s-au casatorit la mijlocul lunii decembrie, in Ickburgh, Marea Britanie. “M-a cerut de sotie inca de cand avea 21 de ani”, povesteste Elizabeth, fericita ca dupa 5 ani a decis sa faca marele pas.

sursa: www.protv.ro, bbc.co.uk

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved