S-au îmbătat atât de tare încât au cumpărat hotelul în care stăteau  – gândul
 
Sat, Oct 13th, 2018

S-au îmbătat atât de tare încât au cumpărat hotelul în care stăteau 

Sub influența romului, Gina Lyons, 33 de ani, și soțul ei, Mark Lee, 35 de ani, au cumpărat hotelul din Sri Lanka în care erau cazați, relatează Daily Mirror.

Gina și Mark au plecat în luna de miere la începutul anului. În Sri Lanka, s-au cazat la un hotel rustic de pe plajă, unde s-au împrietenit cu proprietarii.

În prima lor seară în Sri Lanka, cei doi au sărbătorit căsătoria lor cu câțiva angajați. Când au aflat că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, cei doi, care băuseră câte 12 pahare de rom fiecare, s-au gândit că ar fi o idee bună să preia ei restul împrumutului – aproximativ 30.000 de lire sterline, care trebuie plătiți în 3 ani.

”Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, a spss Gina.

A doua zi, când s-au întâlnit cu proprietarii pentru a discuta preluarea împrumutului, au continuat să bea rom, așa că nu erau pe deplin conștienți când au luat decizia finală.

Ulterior, pe lângă cele 30.000 de lire sterline, au aflat că trebuie să mai plătească o sumă considerabilă pentru autorizație de funcționare și renovare.

În plus, în scurt timp vor deveni părinți, așa că investiția din Sri Lanka era ultimul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă.

Cei doi au redeschis hotel cu șapte dormitoare recent. Speră să își acopere măcar o parte din cheltuieli și au decis să nu mai ia nicio decizie importantă atunci când consumă alcool.

Sursa: Daily Mirror stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved