Sa nu-ti fie teama sa iti daruiesti inima unei Fecioare – gândul
Wed, Oct 9th, 2019

Sa nu-ti fie teama sa iti daruiesti inima unei Fecioare

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca vrei pe cineva care sa lupte din greu alaturi de tine pentru a avea parte de o relatie adevarata. Persoanele din aceasta zodie stiu ce isi doresc de la viata si vor face toate lucrurile necesare pentru a isi atinge visurile.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca esti pregatita sa traiesti cea mai frumoasa relatie de iubire din viata ta.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca esti pregatita sa faci schimbari in viata ta. Daca esti gata sa ai cea mai buna persoana din lume dispusa sa te provoace si sa te ajute sa cresti pe toate planurile. Daca esti gata sa iesi din rutina.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca vrei o relatie in care exista independenta, incredere si maturitate. Persoanele din zodia Fecioara sunt foarte independente si nu doresc sa stea lipite de cineva pentru a supravietui. Acestea iubesc cu patima si foc, iar in momentul in care se indragostesc ar face orice pentru partenerului de cuplu, insa au in continuare nevoie de libertate.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca te-ai saturat de jocuri adolescentine si visezi la o dragoste ca in povesti.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca vrei sa ai langa tine o persoana matura, dispusa sa faca compromisuri si sa lupte in momentele dificile.

Daruieste-ti inima unei Fecioara daca vrei sa ai langa tine cel mai mare suporter. Acesta nu doar ca te va iubi, ci te va sprijini si te va tine strans de mana in momentele dificile, oferindu-ti speranta zilei de maine.

Daruieste-ti inima unei Fecioare daca vrei pe cineva care sa lupte din greu alaturi de tine pentru a avea parte de o relatie adevarata. Persoanele din aceasta zodie stiu ce isi doresc de la viata si vor face toate lucrurile necesare pentru a isi atinge visurile. Ele incearca sa isi traiasca viata la maxim si doar stand alaturi de ele ajungi sa fii inspirata sa faci schimbarile de care pana acum iti era teama.

Dăruiește-ți inima unei Fecioara dacă nu vrei să pierzi timp prețios. Fecioarele pregătesc și planifică totul și întotdeauna reușesc să facă imposibilul. Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă ești pregătită să urmezi un plan care te va duce departe în viață și te va ajuta să fii fericită și să ajungi acolo visezi.

Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă vrei o dragoste sinceră, dedicată, care să dureze. Fecioarele nu sunt tipul de persoane care se îndrăgostesc repede și apoi să le treacă. Pentru ele iubirea trebuie să fie de lungă durată pentru că imediat ce s-au îndrăgostit, iubesc trup și suflet.

Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă îți dorești să fii într-o relație și, în același timp, vrei libertatea de a îți trăi propria viață. Fecioarele nu cer o atenție completă, ele vor doar să fie într-o relație bazată pe încredere, respect și iubire.

Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă simți nevoia să lași trecutul în urmă și să îți vindeci sufletul de toată suferința pe care a simțit-o și încă o mai simte inima ta.

Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă vrei pe cineva în care știi că poți avea încredere deplină.

Dăruiește-ți inima unei Fecioare dacă ai terminat de căutat persoana perfectă și îți dorești un partener care să te iubească așa cum ești.

sursa www.kudika.ro Foto: Shutterstock.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved