Sărbătoare mare în familia regală a Belgiei! Prinţul Amedeo s-a căsătorit cu aleasa inimii – gândul
Sun, Jul 6th, 2014

Sărbătoare mare în familia regală a Belgiei! Prinţul Amedeo s-a căsătorit cu aleasa inimii

1404631204646dd684

A fost zi mare pentru familia regală a Belgiei. Prinţul Amedeo, al şaselea în succesiunea la tron, s-a căsătorit cu Elisabetta Rosboch von Wolkenstein în cadrul unei ceremonii în stil italian, la Roma

El, prinţ al Belgiei, al şaselea în succesiunea la tron, ea, jurnalistă, fiica unor aristocraţi italieni. Amedeo şi Elisabetta s-au căsătorit la Bazilica Sfintei Fecioare în Trastevere, una dintre cele mai vechi şi cunoscute lăcaşuri de cult din Roma.

Tânărul prinţ a ajuns la biserică însoţit de mama sa, Prinţesa Astrid. Elisabetta a purtat o rochie de mireasă albă simplă, cu voal, dar a atras privirile tuturor datorită diademei cu diamante împrumutată de bunica prinţului Amedeo, Regina Paola.

La ceremonia cu specific italian au participat fostul Rege Albert împreună cu soţia sa, dar şi mai mulţi membri ai familiilor regale din Liechtenstein şi Luxembourg. După ceremonie, cuplul princiar a fost întâmpinat în pragul bazilicii de rude şi prieteni cu aplauze şi o ploaie de petale de trandafir.

Amedeo şi Elisabeta locuiesc în prezent în New York şi au avut o relaţie de sapte ani înainte de a se logodi. După luna de miere, cei doi se vor muta în Bruxelles, iar Elisabetta va primi titlul de Prinţesă a Belgiei, Arhiducesă de Austria-Este.

618x411_140463120877d8c0bd

sursa: observator.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved