Sarutul vietii. O mama si-a readus fetita la viata dupa ce a sarutat-o de adio – gândul
Sat, Jun 15th, 2013

Sarutul vietii. O mama si-a readus fetita la viata dupa ce a sarutat-o de adio

Isi lua adio de la fetita ei de numai 14 luni, dar de fapt o readucea la viata. Povestea unei femei din Marea Britanie merita impartasita in toata lumea.

Dailymail.co.uk a prezentat astazi o poveste de-a dreptul miraculoasa. Alice, o fetita de 14 luni a fost adusa de urgenta la spital pentru o forma grava de meningita.

Dupa ce rinichii i-au cedat, fetita a intrat in coma si a ajuns sa fie tinuta in viata doar de aparate. Medicii au anuntat-o pe mama ca sansele de supravietuire ale lui Alice sunt aproape de zero, asa ca au pus-o sa-si ia ramas bun.

In momentul in care mama o saruta pentru ultima oara si ii zicea cat de mult o iubeste, obrajii fetitei au inceput sa prinda culoare. Iar atunci cand a fost deconectata de la aparate, toata lumea se astepta sa moare, dar micuta a inceput sa respire de una singura.

Ea trebuia sa fie donatoare de organe, dar acum, la 2 ani dupa incident, zambeste, creste si este mai plina de viata ca niciodata.

sursa: www.perfecte.ro  / dailymail.co.uk!

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved