Schimbări pe care trebuie să le faci după 20 de ani – gândul
Thu, Nov 23rd, 2017

Schimbări pe care trebuie să le faci după 20 de ani

20 de ani este vârsta potrivită pentru a adopa un nou stil de viață, unul sănătos. Nu o spunem noi, ci specialiștii care susțin că după 20 de ani trebuie să acorzi mai multă atenție stării de sănătate.

Pe principiul trăiește corect la tinerețe, ca să fii frumos la bătrânețe, astea sunt obiceiurile la care trebuie să renunți dacă ești trecut de 20 de ani:

Bea cu măsură

Bețiile din perioada facultății sunt cele mai mișto. Iar mahmureala de-a doua zi merită să fie povestită și nepoților. Însă specialiștii spun că alcoolul are efecte mult mai dure asupra persoanelor trecute de 25 de ani. Cauzele acestui fenomen sunt schimbările în compoziţia chimică a organismului uman.

Fumează mai puțin

Nimic nu se compară cu țigara din pauză, dar se pare că și aici se aplică teoria de mai sus. Potrivit unui studiu, e mult mai periculos să fumezi 10 ţigări pe zi timp de 40 de ani, decât 20 de ţigări zilnic, timp de 20 de ani.

Mănâncă mai sănătos

După 20 de ani schimbarile din organism aduc nevoi alimentare diferite. Astfel nu mai poţi mânca aşa cum o făceai la 16 ani, fără să existe efecte asupra corpului tău. Este posibil să te îngrași, pentru că vor exista fluctuații hormonale.

Sport

Să faci sport după 20 de ani este un obicei sănătos, care te ajută să te menții tânăr și frumos.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved