Scrisoarea de dragoste a unui arab catre femeia pe care o iubeste – gândul
Sun, Aug 24th, 2014

Scrisoarea de dragoste a unui arab catre femeia pe care o iubeste

Romeo si Julieta, povestea iubirii imposibile, despre care a scris Shakespeare in urma cu cateva sute de ani este de fapt o realitate de fiecare zi in tarile islamice, unde dragostea devine uneori imposibila nu din cauza diferentelor de statut, ci din cauza culturii religioase. Suferinta din iubire naste insa si cuvinte profunde… Asa isi traieste un musulman iubirea.

Aceasta scrisoare a unui barbat musulman catre femeia de care s-a indragostit face inconjurul internetului si ne ajuta sa percepem macar putin din lumea aceea care noua ne este foarte straina. Cum este sa iti imparti inima intre Allah (Dumnezeu) si femeia de care te-ai indragostit? Cum este sa doresti cu ardoare ceea ce iti este interzis prin legea credintei?

Iubirea poate fi intr-adevar izbavitoare in orice cultura…

„Daca ma iubesti, nu-mi marturisi dragostea ta prin haraam (legea necredintei), aceasta ma va nemultumi si in loc sa ma apropie, ma va indeparta! Jocurile de dragoste nu ma atrag. Daca ma iubesti, ai rabdare si iti voi bate la usa atunci cand va fi timpul potrivit.

Nu-mi da privilegii pe care nu le merit. Tine-ma departe de tine si ma voi apropia. Daca ma apropii, voi sta departe de tine. Nu ma iubi, pentru ca eu imi doresc dragostea ta detasata. Vreau sa te invat iubirea atunci cand timpul potrivit va veni, atunci cand vei fi a mea, doar atunci ne vom reuni spre satisfactia Creatorului. Nu-mi spune ce simti, nu-mi da din timpul tau, nu ma impinge sa te pierd.Sunt un barbat care nu vrea sa o vada pe aceea pe care o iubeste savarsind pacate sau traind o dragoste imposibila pe la spatele familiei sale. Nu vreau ca femeia aceasta sa se simta vinovata si nu vreau ca inima ei sa sufere. Pune-mi limite pe care n-am sa le trec, omoara-ma in interiorul tau, ca sa nu ajung sa te omor in in interiorul meu. Pastreaza tot ceea ce este frumos in tine. Te vreau inocenta, casta, pura. Te vreau, dragostea mea, dar cu bine-cuvantarea lui Allah si nu cu soaptele lui Satan. Atunci, doar Atunci voi infrunta totul si voi fi gata sa infrunt greutati ca sa te am.

Nu fi usoara, caci altfel s-ar putea sa nu te valorizez. Nu ma iubi acum, ca sa nu te urasc! Inima mea te vrea si nu vrea sa te piarda. Nu vreau sa fii doar o faza trecatoare pentru mine. Te vreau ca sotie, iubita si mama a copiilor mei, vreau ca tu sa fii aceea langa care imi voi peterece toata viata.

Cum as putea sa iti fiu credincios daca tot eu te imping sa iti pierzi castitatea? Cum as putea sa iti fiu credincios daca te imping sa iti tradezi familia? Cum as putea sa cred intr-o iubire care a crescut sub mania lui ALLAH? Sa devii a mea prin legea islamica este calea.

Pana atunci asteapta cu rabdare si nu dispera. Sa te iubesc inseamna sa te protejez, sa te iubesc inseamna sa te aduc mai aproape de Allah si religia sa, sa te pastrez si nu sa omor ceea ce este frumos in tine”.

(Autor necunoscut)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved