Se intampla in Rusia: E greu cu tancul in oras, mai ales la intersectii! – gândul
Thu, Apr 4th, 2013

Se intampla in Rusia: E greu cu tancul in oras, mai ales la intersectii!

 

Imaginile vorbesc de la sine. Filmuletul a fost inregistrat in orasul Nijni Taghil, din Rusia, de un sofer „cuminte”, luat prin surprindere de un tanc care i-a taiet, pur si simplu, calea, incalcand toate regulile de circulatie.

„Ar fi trebuit sa-mi dea prioritate. Aveam verde”, a comentat soferul, care nici macar nu s-a gandit sa faca plangere la politie. Oricum, omul nu ar fi avut mari sanse de succes, din moment ce mai marii locului s-au grabit sa declare, dupa ce filmuletul a facut furori pe internet, fiind vizionat in numai trei zile de peste 1,5 milioane de persoane, ca tancul a circulat regulamentar. Dar ce cauta tancul la Nijni Tagil? „Se indrepta sau se intorcea de la o repetitie pentru o defilare”, au explicat, sub acoperirea anonimatului, responsabili militari.

Alt incident s-a petrecut in orasul Riazan. De data aceasta, de o sperietura zdravana au avut parte „locatarii” unui tanc. In plina intersectie, masina de lupta s-a blocat, practic, cand a vrut sa ia virajul. Cateva opriri bruste si manevre deloc inspirate s-au transformat intr-un adevarat spectacol pentru participantii la trafic. Intr-un final, tancul s-a oprit intr-un stalp.

sursa: incomemagazine.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved