Secretele unei cafele demențiale, chiar la tine acasă! – gândul
Mon, Apr 17th, 2017

Secretele unei cafele demențiale, chiar la tine acasă!

O zi bună începe întotdeauna cu o cafea bună, iar pentru a te răsfăța cu o băutură delicioasă, care să te încarce cu energie pe tot parcursul zilei nu trebuie să fii barista. Trebuie doar să ții cont de câteva reguli simple, dar esențiale în prepararea unei licori demențiale.

Așadar, pentru a te bucura de o cafea delicioasă nu trebuie să folosești apă de la robinet, iar atunci când o fierbi în ibric, dă focul mic. Așa, gustul va fi mai intens și mai delicios.

De asemenea, pentru un plus de savoare, folosește, la final, fie scorțișoară, fie vanilie. În funcție de gusturile tale, aceste arome delicioase îți vor răsfăța simțurile și vor transforma cafeaua într-o licoare magică.

Printre alte reguli de bază în prepararea cafelei se numără faptul că aceasta e musai să fie măcinată chiar înainte de preparare, pentru ca aroma să fie mai intensă, dar și adăugarea unui praf de sare face minuni, căci sporește savoarea.

sursa: a1.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved