SECRETUL familiei Obama a fost DEZVĂLUIT! De ce a vrut Barack să se sinucidă? – gândul
Mon, Sep 30th, 2013

SECRETUL familiei Obama a fost DEZVĂLUIT! De ce a vrut Barack să se sinucidă?

 

Secretul bine ascuns al poate celei mai importante familii de pe glob se doreşte a fi dezvăluit într-o nouă carte, ce va apărea în curând pe piaţă.

Michelle Obama şi-a pregătit în anul 2000 actele de divorţ, după eşecul lui Barack de a ocupa un loc în Camera Reprezentanţilor. Actuala Primă Doamnă a fost total dezamăgită de faptul că soţul său nu i-a ascultat avertismentele şi a fost la un pas să depună divorţul, susţine lucrarea “The Amateur”, scrisă de Edward Klein.

Barack a intrat într-o depresie severă, iar prietenii lui apropiaţi s-au temut chiar că acesta se va sinucide, se mai arată în carte.

“În zilele negre de după înfrângere, Barack s-a întors în braţele lui Michelle pentru consolare. Însă, ea nu-i putea oferi simpatie. Una peste alta, el refuzase până atunci toate avertismentele ei şi îşi adusese familia într-o situaţie financiară precară. Îi distrusese lui Michelle speranţele de creare a unui viitor stabil şi sigur. Mariajul era pe ducă, iar Obama le-a mărturisit unor prieteni că au avut loc discuţii despre divorţ. Michelle avea chiar pregătite actele pentru divorţ”, scrie Klein, în carte.

Este pentru a doua oară când apar informaţii că soţii Obama au fost pe punctul de a divorţa în trecut. Mai multe articole din presa americană susţineau că în 2010, cuplul a trecut prin momente foarte grele.

Barack şi Michelle au ajuns acum în cel de-al 21-lea an de mariaj şi au doi copii, Malia, de 13 ani, şi Sasha, de nouă ani.

sursa: www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved