Secretul fericirii. 5 pasi care te duc la ea – gândul
Tue, Mar 14th, 2017

Secretul fericirii. 5 pasi care te duc la ea

Oamenii pe care-i admiri pentru viata pe care o duc au ceva in comun: curajul. Cei mai multi dintre acestia isi depasesc temerile si fac tot ce le sta in putinta pentru a atinge fericirea. Urmeaza-le strategia si afla secretul fericirii!

Trebuie sa indraznesti sa speri si sa ai aspiratii inalte, pentru a aduce fericirea in viata ta. Dar cum procedezi cand nu ai curajul pentru a-ti transforma viata? Ei bine, iata care este secretul fericirii: cele 5 trucuri care iti vor veni in ajutor.

Secretul fericirii – Fericirea e contagioasa

Secretul fericirii – Nu ii mai asculta pe cei care se plang, dar nu actioneaza. Fereste-te de persoanele carora le lipseste curajul de a face schimbari si alatura-te acelora care nu se feresc de nou si care au grija sa atraga fericirea in vietile lor. Acestia sunt oamenii pe care e bine sa-i ai drept model si de la care sa te inspiri!

Secretul fericirii – Accepta indoilelile. Toti oamenii se tem, la un moment dat, e ceva. Doar ca unii au capacitatea de a depasi momentele de cumpana si sfatul celor de la mindbodygreen.com este sa nu te lasi descurajata de astfel de stari.

Secretul fericirii – Citeste texte motivationale. Adauga-ti pe Facebook oamenii care te inspira, vorbeste cu aceia care au curajul sa-si urmeze visele, urmareste persoanele pe care le admiri. Ideea este sa ai aproape oameni dintre cei care iti dau impulsul de care ai nevoie si tine minte ca, de multe ori, poti te inspiri din cartile motivationale.

Secretul fericirii – Nu te teme de esec. Fii constienta ca de-a lungul vietii vei avea parte de obstacole si e normal ca de multe ori sa te simti descurajata, dar secretul este sa depasesti acest episoade si sa nu iti pierzi curajul pe termen lung. Intelege ca indiferent ce se va intampla si chiar daca vei cadea, te vei ridica, te vei scutura si vei merge mai departe. Mereu sunt obstacole, insa daca stii sa le dapasesti, te apropii pas cu pas de un vis implinit.

Secretul fericirii – Treci la fapte! Un pas inainte sau un pas in fata inseamna oricum mai mult decat daca nu faci nimic! Degeaba ai idei bune daca nu le pui in practica. Degeaba visezi la cum ar putea fi viata ta, daca nu iesi din zona de confort si treci de la vorba la fapta. Indrazneste si actioneaza! Chiar daca nu o sa fie exact cum te asteptai, cu timpul o sa vezi cum viata ta va fi mai fericita.

Cat de greu este sa fii motivata pentru a-ti atinge idealurile? Ce te retine din drum? Fiecare dintre noi este capabila de a-si crea viata pe care si-a dorit-o, dupa ce are curajul sa isi transforme visele in realitate. Ai tot ce iti trebuie pentru a trai asa cum vrei. Obtine viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna! Important este sa lucrezi la capitolul curaj – el este legatura dintre dorinta si realitate.

sursa: www.andreearaicu.ro, foto: The Green Tribe

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved