Sfarsit tragic pentru un batran din Buzau. A fost desfigurat si legat cu sarma de 4 hoti, pe care i-a surprins la furat – gândul
Sun, Jun 28th, 2015

Sfarsit tragic pentru un batran din Buzau. A fost desfigurat si legat cu sarma de 4 hoti, pe care i-a surprins la furat

61686553

Un batran de 79 de ani dintr-o localitate din Buzau a murit chinuit de 4 indivizi pe care i-a surprins la furat. Hotii venisera sa fure din gospodaria unui vecin, dar l-au atacat pe batranul care li s-a ivit in cale.

Omul a fost gasit desfigurat, legat cu sarma de maini si picioare, si cu gura lipita cu banda adeziva. Politistii i-au retinut pe suspecti si spun ca unul dintre ei era temut in zona si mai facuse puscarie pentru furt.

Batranul de 79 de ani locuia singur intr-o casa saracacioasa din localitatea Coca-Antimiresti, judetul Buzau. A avut nesansa sa le iasa in cale celor 4 indivizi care venisera, se pare, sa fure din casa vecinului, proprietarul unui mic magazin. Batranul se afla in gradina din spatele casei in momentul in care cei 4 se apropiau tiptil, sarind gardurile, de casa pe care voiau sa o jefuiasca. Au dat nas in nas cu batranul si s-au napustit asupra lui.

Dupa ce l-au omorat, l-au abandonat sub un sopron pe batran si i-au acoperit trupul cu niste haine. Cand a fost descoperit avea mainile si picioarele legate cu sarma si gura acoperita cu banda adeziva ca sa nu strige dupa ajutor.

“Nu l-am mai vazut pe batran prin curte el venea de obicei pe la noi pe la magazin si am intrat in panica. L-am cautat si am anuntat politia”, a povestit Mioara Reghina, vecina.

Unul dintre suspecti e chiar din sat cu batranul. Recidivist, poreclit “Cheliuta”, starnea teama tuturor. Ceilalti trei sunt prieteni, abia intorsi de la munca din Spania.

Cei 4 indivizi au fost retinuti pentru omor si fiecare risca 25 de ani de inchisoare.

Sursa: Pro TV , stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved