Sfatul zilei 10 Ianuarie 2020: Renunță la prejudecăți! – gândul
Fri, Jan 10th, 2020

Sfatul zilei 10 Ianuarie 2020: Renunță la prejudecăți!

Sfatul zilei 10 Ianuarie 2020: Renunță la prejudecăți! Fii tu însuți fără să te gândești la ce ar spune ceilalți!

Sfatul zilei 10 Ianuarie Berbec

-chiar dacă nu primești prea multe încurajări, nu te opri din a munci pentru visul tău! Lăsând la o parte grijile, te vei bucura din plin de surprizele plăcute din partea apropiaților.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Taur

-vei primi calm veștile mai puțin plăcute dacă vei învăța să fii mai răbdător și, de asemenea, să acorzi și a doua șansă, căci greșelile sunt pur omenești.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Gemeni

-nu exagera cu cheltuielile astăzi! La sfârșitul zilei vei observa cum cresc economiile dacă ești mai chibzuit pe parcursul zilei.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Rac

-ignoră răutățile din jur și fă ceea ce îți place. Acordă-ți timp pentru hobby-urile pe care le ai, distrează-te și nu uita că fiecare zi poate fi „cea mai frumoasă zi”.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Leu

-fie ca vrei, fie că nu, ești întotdeauna optimist, chiar dacă îi vei enerva pe cei din jur. Evită discuțiile contradictorii și fii mai calm in situațiile de criză.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Fecioară

-nu îți pierde speranța atunci când un lucru nu te satisface în totalitate, ci luptă în continuare! Fii atent asupra ofertelor și propunerilor, fie ele de natură profesională sau nu, și gândește-te de două ori înainte!

Sfatul zilei 10 Ianuarie Balanță

-discută cu un apropiat despre ceea ce te frământă! Ai încredere în sfatul unui om mai în vârstă sau al unuia care te înțelege. Ești în centrul atenției, așa că profită de ocazie!

Sfatul zilei 10 Ianuarie Scorpion

-micile greșeli îți vor servi drept lecție însă răbdarea celor din jur poate ajunge la limită. Fii mai relaxat și concentrează-te mai mult pe ceea ce ai de făcut și nu pe cât de repede faci. Fii mai atent când te decizi să cheltui banii, căci nu se vor face la fel de repede.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Săgetător

-nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Analizează bine ofertele înainte de a demisiona, căci te poți trezi cu un loc de muncă mult mai neplăcut. În ceea ce privește starea financiară, găsește o soluție alături de partenerul de viață pentru golul din buget lăsat de un eveniment.

Sfatul zilei 10 Ianuarie Capricorn

-chiar dacă treburile casnice îți ocupă o parte din timp, pune măcar pe locul al doilea nevoile și dorințele tale! Ieși în oraș, distrează-te alături de apropiați și nu uita să zâmbești mai des!

Sfatul zilei 10 Ianuarie Vărsător

-renunță la gândurile negative și ai mai multă încredere în propriile forțe! Vei fi în centrul atenției dacă dai frâu liber imaginației, lucru ce te va face să te simți special. Pune mai mult accent pe distracție și ai mai mult simț al răspunderii când vine vorba de promisiuni!

Sfatul zilei 10 Ianuarie Pești

-entuziasmul tău molipsitor este bine-venit pentru cei din jur, însă în momentele mai puțin plăcute încercă să fii mai serios, pentru a nu îi supăra pe cei din jur. Schimbă-ți atitudinea vizavi de treburile și sarcinile casnice, căci cu toții avem atât drepturi, cât și îndatoriri…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved