Sfatul zilei 14 Februarie 2020: Racii trebuie să se calmeze, pentru a nu crea conflicte – gândul
Fri, Feb 14th, 2020

Sfatul zilei 14 Februarie 2020: Racii trebuie să se calmeze, pentru a nu crea conflicte

Sfatul zilei 14 Februarie 2020: Berbecilor le-ar face bine o pauză de la a fi prezenți peste tot, indicat ar fi să se retragă puțin și doar să privească. Racii trebuie să se calmeze, pentru a nu crea conflicte de care să le pară rău, iar Capricornii trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Sfatul zilei 14 Februarie Berbec

Primul semn cardinal al zodiacului, guvernat de planeta Marte, are ca element definitoriu Focul. Berbecii sunt personalități puternice, luptătoare, fiind protejați de zeul Marte. Au o poftă de viață și o energie rar întâlnite la nativii din alte zodii. Aceștia caută mereu să obțină orice dar cu minimum de efort.

Au tendința de a fi impulsivi, încăpățânați și orgolioși. Nu prea te poți contrazice cu un Berbec, pentru că o va ține mereu pe a lui. Din punct de vedere sentimental, aceștia sunt unii dintre cei mai statornici și țin foarte mult cu casa. Diamantul este piatra lor reprezentativă, iar meseriile potrivite unui Berbec sunt: mecanic, electrician, inginer, constructor, manager, contabil, militar.

Fă un pas înapoi, retrage-te și doar privește. Uneori e mai bine să te retragi la timp și doar să asiști. Va veni un moment în care va trebui să iei anumite decizii și trebuie să ai punctul de vedere și experiența atât ale persoanei implicate, precum și a persoanei de pe margine. Pune situațiile în balanță și gândește-te bine!

Sfatul zilei 14 Februarie Taur

Încearcă să fii mai realist. Nu tot ce se întâmplă rău este din cauza ta. Probabil ai fost omul potrivit la locul nepotrivit. Nu începe să te gândești prea mult la asta, pentru că ai tendința de a face un obicei și a te frământa inutil în adâncul tău. Ai alte treburi de rezolvat și alte situații asupra cărora să reflecți.

Sfatul zilei 14 Februarie Gemeni

Ai tendința de a controla tot ce se întâmplă în jur. Încearcă să nu mai faci asta și să te lași ghidat pur și simplu doar de intuiție. Chiar dacă greșești este ok. Greșelile sunt omenești și sunt făcute pentru a învăța ceva din ele.

Sfatul zilei 14 Februarie Rac

Zodie aflată sub protecția Lunii și definită de elementul Apă, este caracterizată de sensibilitate și stări schimbătoare. Racul caută să fie de cele mai multe ori în centrul atenției și să nu fie contrazis.

Sentimentele sunt pe primul plan în ceea ce îi privește pe Raci. Racul este foarte greu de oprit din ceea ce își propune, ba chiar imposibil de oprit, datorită faptului că dă dovadă de un grad mare de perseverență și tenacitate. Se concentrează în special pe familie și devine agitat în aglomerație. Oxinul negru este piatra care îl reprezintă. Meseriile potrivite unui Rac sunt: farmacist, arhitect, inginer, educator, istoric, grefier, marinar.

Dacă nu te calmezi riști să rănești persoanele la care ții foarte mult și cu toții știm că nu îți stă în fire să îți ceri scuze. Nimeni nu e vinovat pentru starea ta de furie și nu merită un astfel de tratament. Încearcă să te controlezi pe tine însuți și să îți stăpânești emoțiile.

Sfatul zilei 14 Februarie Leu

Încearcă să o lași mai ușor cu distracția. E mai bine și pentru sănătatea ta și pentru buzunarul tău. Nu spune nimeni să nu te simți bine, dar fă-o cu măsură, cu limită. Vei ajunge în situația în care nu vei avea bani pentru ceea ce îți trebuie sau te vei simți rău și slăbit într-un moment destul de important.

Sfatul zilei 14 Februarie Fecioară

Ai luat-o de la capăt cu un nou început și o nouă experiență. Nu te speria, poate va fi greu pentru o perioadă, însă toate lucrurile vor intra pe un făgaș normal și te vei pute bucure din plin. Îți vei încărca bateriile și vei emana numai pozitivitate în jurul tău.

Sfatul zilei 14 Februarie Balanță

Încearcă să nu mai fii răutăcios și să treci peste. Nu te mai comporta urât și nu te mai răzbuna pe cei din jurul tău, pentru că le faci rău. Tu ți-ai ales drumul pe care mergi și din cauza ta s-a ajuns acum în situația de față, așa că nu mai a vina pe alții și gândește-te puțin.

Calmează-te, ia o gură de aer sau pur și simplu fă o pauză și caută alte soluții pentru a putea rezolva suferința, gelozia și mânia din inima ta.  Nu te teme să ceri ajutor, însă ai grijă cum o faci, pentru a nu crea un conflict. Caută cuvintele cu atenție și calm și sigur vei primi răspunsuri pozitive.

Sfatul zilei 14 Februarie Scorpion

Nu poți să îi mulțumești pe toți, dar nu te stresa. Fiecare problemă are și rezolvarea ei. Bazează-te pe instinct și pe ce spune inima, că de supărat oricum se vor supăra unii, însă le va trece mai devreme sau mai târziu și te vor înțelege, iar la acel moment îți vor da dreptate și vor cere scuze.

Sfatul zilei 14 Februarie Săgetător

Nu te panica și ai răbdare. Abia ai învățat ceva nou și totuși încă mai ai o grămadă de luat aminte. Prin exercițiu, calm și răbdare vei reuși să faci performanță și să îți dezvolți abilitățile.

Sfatul zilei 14 Februarie Capricorn

Capricornii sunt personalități foarte prudente, cu un spirit practic destul de puternic. Nu sunt persoane care țin mânie însă dacă le-ai jignit, te vor ține minte în felul lor. Acești nativi sunt foarte familiști și se dedică în totalitate muncii lor. Capricornii sunt foarte ordonați, punctuali și chibzuiți.

Dacă promit ceva, se țin de cuvânt până la capăt, indiferent de mijloace și sacrificii. Semnul lor definitoriu este Pământul, sunt guvernați de planeta Saturn, iar piatra lor reprezentativă este granatul. Capricornilor li se potrivesc meserii precum: agricultor, medic, miner, mecanic, inginer.

Astăzi vei fi pus în situații complicate și destul de enervante, așa că înarmează-te cu multă răbdare și încearcă să te menții cât se poate de calm.

Sfatul zilei 14 Februarie Vărsător

Încearcă să te pui puțin în locul celorlalți atunci când iei o decizie pe care tu o consideri potrivită doar dintr-un singur unghi, deoarece acea decizie îți poate afecta relația cu ceilalți și, de ce nu, chiar și părerea pe care o au despre tine. Demonstrează-le că se înșală și că nu ești o persoană rea, iar lucrurile nu le faci cu rea intenție, ci doar spre binele tău…

Sfatul zilei 14 Februarie Pești

Știi că prima impresie contează cel mai mult, așa că ai grijă la comportament și la ce impresie lași în jurul tău. Ține-ți puțin în frâu reacțiile, păstrează-ți ideile mai puțin obișnuite și părerile personale mai profunde pentru o viitoare întâlnire, atunci când și tu și cealaltă sau celelalte persoane vor fi pregătite. Deocamdată sunteți în etapa de cunoaștere, vă aflați la primele vederi și e mai bine să vă comportați puțin mai calculat.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved