Sfatul zilei 17 Februarie 2020: Nu sta prea mult pe gânduri! – gândul
Mon, Feb 17th, 2020

Sfatul zilei 17 Februarie 2020: Nu sta prea mult pe gânduri!

Sfatul zilei 17 Februarie 2020: Gemenilor le-ar prinde bine să își mai țină puțin în frâu părerile și comportamentul. Balanțele vor avea parte de o schimbare în bine abia în momentul în care își vor cere scuze pentru greșelile lor, Vărsătorii trebuie să se bazeze pe intuiție.

Sfatul zilei 17 Februarie Berbec

Fii puțin mai implicat în ceea ce înseamnă familie. Te-ai concentrat atât de mult asupra persoanei tale pentru a te putea vindeca, încât ai uitat de cei din jurul tău care te iubesc. Întoarce-ți puțin privirea asupra lor și petrece ceva timp de calitate împreună cu ei, iar totul va reveni la normal.

Sfatul zilei 17 Februarie Taur

Dacă ai intrat în horă, joacă până la capăt. Nu te lasă condus de lene și de senzații false de oboseală, pentru că tot tu vei regreta mai târziu că nu ai făcut ce trebuia la momentul potrivit. Ia-ți inima în dinți și fă ce ai de făcut!

Sfatul zilei 17 Februarie Gemeni

Gemenii au tendința de a fi persoane cu două fețe. Sunt superficiali, instabili și au tendința de a înșela mereu pentru a-și atinge scopurile, în principal.  Trăiesc doar prezentul și se axează spre viitor, nepăsându-le nici măcar o secundă de trecut. Au o minte ascuțită și sunt destul de inteligenți și descurcăreți.

Le place comunicarea și au un talent oratoric specific. Nativii din zodia Gemeni sunt destul de alunecoși și instabili și nu îi vei vedea foarte mult timp într-un loc sau implicați în ceva, mai ales că se plictisesc destul de repede și abandonează sarcinile pe care le au.  Fiind duplicitari, în caracterul lor vei regăsi câte puțin din toate: ipocrizie, înșelătorie, minciună, trecând ușor peste orice. Le place varietatea atât în ceea ce privește munca, cât și anturajul.

Gemenii sunt destul de curioși, receptivi, iuți, isteți și descurcăreți. Elementul lor definitoriu este Aerul, iar planeta guvernatoare este Mercur. Domeniile e muncă potrivite pentru Gemeni sunt: domeniul bancar, financiar, administrativ, sportiv și comercial.

Fii puțin mai tolerant, coboară tonul și încearcă să fii mai delicat! Cu toții știm cât ești de direct, dar ai grijă, pentru că rănești oameni în jur aruncând așa cu vorbele în aer. Încearcă să fii mai temperat în comportament, pentru a nu fi considerat oaia neagră a grupului.

Sfatul zilei 17 Februarie Rac

Nu sta prea mult pe gânduri. Dacă îți place ceva, ia-l și bucură-te de el. Dacă nu poți acum, fă sacrificii, strânge materialele necesare procurării și fă tot posibilul să intri în posesia obiectului! Nu te plânge că nu ai sau că nu poți, ci treci direct la fapte!

Sfatul zilei 17 Februarie Leu

Treci printr-un impas emoțional și te întrebi dacă cumva ești tu de vină sau unde ai greșit sau de unde a pornit problema și care este cauza. Caută adânc în sufletul tău opțiunile pe care le ai și încearcă să gândești echilibrat, atât cu inima, cât și cu rațiunea. Nu contează cât va dura, ci meditează cât este necesar, însă atenție, fără să te lași copleșit și să te închizi în tine sau cumva să ai tendința de a fugi, pentru că nu vei rezolva niciodată problema, ci doar o vei amâna.

Sfatul zilei 17 Februarie Fecioară

Trezește-te puțin la realitate. Nu te mai îmbăta cu apă rece și acceptă viața ca atare. Asta e cursul vieții: te naști, trăiești și mori. Nu încerca să creezi tu etape intermediare, pentru că va trece timpul pe lângă tine și îți vei da seama că nu ai făcut tot ce ți-ai propus.

Sfatul zilei 17 Februarie Balanță

Se poate spune că Balanța este cea mai echilibrată zodie. Se caracterizează prin armonie, dreptate, diplomație și pace. Este o zodie de Aer, guvernată de planeta Venus, planetă ce dezvoltă înclinațiile artistice, oferă un grad ridicat spre senzualitate, bun-gust și orientare spre frumos. Totuși, aceste persoane au tendința de a fi geloase, superficiale și uneori imorale.

Nativii din zodia Balanță vor face mereu fapte bune fără a cere ceva la schimb. Sunt diplomate, cu un simț fairplay puternic dezvoltat. Are tendința de a împăca și a mulțumi pe toată lumea și mereu încearcă să restabilească pacea în conflicte. Se adăpează repede și cu ușurință oricărei situații. Meseriile potrivite unui nativ născut în această zodie sunt: fotograf, jurnalist, educator, învățător, dansator, judecător.

Încearcă să ceri scuze celor în fața cărora ai greșit. Vei vedea că roata se întoarce, iar dacă dai rău, rău vei primi. Fii mai puțin gelos, pentru că doar tu ești responsabil pentru punctul în care ai ajuns, iar în gelozia ta ai jignit câteva persoane în jur. Cere-ți scuze și ia-o de la capăt cu o atitudine mult mai pozitivă și vei reuși și tu să obții ceea ce ai visat.

Sfatul zilei 17 Februarie Scorpion

Nu mai amâna responsabilitățile, pentru că te îngreunezi singur. Ce ai de făcut fă azi cât apuci și cât poți. Asta nu înseamnă ca azi să îți iei liber și să faci totul mâine, pentru că pentru ziua de mâine mai ai încă ceva de făcut și tot așa. Toate se vor aduna și nu vei reuși să faci față.

Sfatul zilei 17 Februarie Săgetător

În ultimul timp ai făcut destul de multe eforturi pentru a ajunge la ceea ce îți dorești. Încă puțin, iar obiectivul tău va prinde contur și toți din jur îți vor recunoaște meritele și te vor aprecia. Capul sus și mai ai puțină răbdare!

Sfatul zilei 17 Februarie Capricorn

Încearcă să faci tot posibilul, ca astăzi să îți permiți să ieși din rutina ta zilnică. Fă ceva spontan, ieșit din comun. Ia-ți familia sau prietenii și plecați într-o scurtă călătorie. Bucurați-vă de natură, de aer curat și încărcați-vă bateriile pentru o nouă perioada ce va urma!

Sfatul zilei 17 Februarie Vărsător

Vărsătorul este o zodie de Aer guvernată de planeta Uranus, planetă care dezvoltă inventivitatea, sporește dorința de schimbare, de nou, original, dezvoltă spiritul științific și nonconformist, dar și dezordinea și egoismul.

Persoanele din zodia Vărsător sunt persoane independente, creative și detașate, ce pot avea o perspectivă deschisă asupra noii lumi moderne și a schimbărilor ei. Vărsătorul este orientat spre nou, modernizare și respinge în mod evident tradițiile și vechile moduri de acțiune asupra problemelor. Acești nativi sunt inteligenți și dezinhibați, luând decizii rapid și de calitate. Meseriile potrivite unui Vărsător sunt: marinar, bucătar, recepționer, manager, actor, cântăreț, inginer, profesor.

Vei găsi mai multe soluții la o problemă relativ simplă, iar acest lucru te va pune puțin în dificultate. Încearcă să te bazezi pe instinct și să nu iei decizia cu inima îndoită. Pune-ți încrederea în forțele proprii și vei reuși să treci cu bine peste problemă!

Sfatul zilei 17 Februarie Pești

Continuă să muncești în ritmul tău și nu te forța doar pentru că alții încearcă să îți pună bețe în roate. Ignoră răutățile și vezi-ți pur și simplu de treaba ta, fără să intri în conflicte de orgolii, pentru că alții abia așteaptă să ai o cădere și să nu mai reușești să te pui pe picioare…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved