Sfatul zilei 17 Iunie 2020: Taurii sunt sfătuiţi astăzi să zâmbească cât mai mult, indiferent de situaţie – gândul
Wed, Jun 17th, 2020

Sfatul zilei 17 Iunie 2020: Taurii sunt sfătuiţi astăzi să zâmbească cât mai mult, indiferent de situaţie

Sfatul zilei 17 Iunie 2020: Taurii sunt sfătuiţi astăzi să zâmbească cât mai mult, indiferent de situaţie, deoarece doar prin zâmbetul lor vor reuşi să depăşească orice moment neplăcut. Racii sunt sfătuiţi să îşi dedice întreaga zi lor, pentru a se relaxa şi pentru a uita de toata munca pe care o fac necontenit.  Leii sunt sfătuiţi să fie mai organizaţi, iar astăzi să îşi aşterne pe hârtie tot ce au de făcut  pentru a nu mai sări nici un lucru important şi pentru a se ţine de cuvânt.

Sfatul zilei 17 Iunie Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să nu dea importanţă oamenilor răi din jurul lor, să îşi vadă de ceea ce au de făcut şi să ignore tot ce se întâmplă în jur. Uneori este bine să fim mai retraşi, pe cont propriu, decât să ne integrăm în anumite cercuri care nu ne fac cinste şi care s-ar putea să aducă în viaţa noastră mai mult rău decât bine.

Sfatul zilei 17 Iunie Taur

Taurii sunt sfătuiţi să zâmbească întreaga zi. Indiferent de ce se v-a întâmpla, cu zâmbetul lor vor reuşi să cucerească orice inimă şi să îndulcească orice privitor. Chiar dacă se întâmplă ceva neplăcut, prin propriul zâmbet taurii vor începe cu o doză de optimist care îi va ajuta extrem de mult să îşi controleze emoţiile.

Sfatul zilei 17 Iunie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi ca astăzi să lase puţin telefonul din mână, să îşi ridice ochii din laptop şi să privească spre cer. Nativii din zodia gemeni ar trebuie să scape de capcana dispozitivelor de comunicare şi să fie atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui, la oamenii care îi sunt alături şi la natura aceasta atât de frumoasă. Este păcat să îi piardă pe cei dragi din cauza unei autoizolări în lumea virtuală.

Sfatul zilei 17 Iunie Rac

Racii sunt sfătuiţi să îşi rezerve întreaga zi pentru ei înşişi. Cum ar suna o şedinţă la salon sau la masaj? Mmm… extrem de bine! Munca mai poate fi pusă uneori pe locul doi, iar propria bunăstare trebuie să primeze. Astăzi este o zi prielnică în care nativii din zodia rac se pot răsfăţa cum nu au făcut-o de multă vreme. O prietenă ar fi un camarad de nădejde într-o asemenea experienţă.

Sfatul zilei 17 Iunie Leu

Leii sunt sfătuiţi ca astăzi să îşi facă ordine în gânduri, să îşi aşterne pe hârtie ceea ce au de făcut, pentru a putea urmări fiecare detaliu pas cu pas. Fiind destul de dezorganizaţi uneori, leii uită lucruri foarte importante pe care ar trebui să le îndeplinească de urgenţă. Astfel leii vor reuşi să se ţină de cuvânt şi sa se autodepăşească în anumite domenii.

Sfatul zilei 17 Iunie Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să înceapă să facă mişcare. Astăzi este o zi perfectă pentru acest lucru, deoarece s-a anunţat că va ieşi soarele şi vremea va fi foarte plăcută. Astrele spun că nativii din zodia fecioară au nevoie de exerciţii fizice pentru a-şi tonifia puţin muşchii şi pentru a-şi ajuta organismul să ardă kilogramele depuse în ultimul timp din cauza stilului de viaţă sedentar.

Sfatul zilei 17 Iunie Balanță

Balanţele sunt sfătuite să gătească astăzi, să meargă la piaţă pentru a lua ingrediente cât mai naturale şi să prepare o masă gustoasă pentru partenerul de viaţă. Astfel balanţele vor reuşi să îşi impresioneze persoana iubită şi să demonstreze din nou ce bune gospodine sunt. Va fi o zi foarte frumoasă pentru balanţe dacă acestea vor asculta de sfatul astrelor.

Sfatul zilei 17 Iunie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să facă ceva shopping deoarece aceasta este cea mai mare plăcere a lor iar reducerile sunt fabuloase. Ar fi bine ca astăzi să dea o raită prin magazine, pentru a nu ajunge atunci când stocurile vor fi deja epuizate. De la articole vestimentare, la produse de make-up, aceştia vor reuşi astăzi să îşi ia tot ce îşi doresc, atâta timp cât bugetul le va permite.

Sfatul zilei 17 Iunie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să se apuce de citit şi să îşi achiziţioneze toate romanele pe care şi le-au dorit atât de mult timp. Astăzi pot începe prin a lectura câteva pagini înainte de somn. Acest lucru îi va ajuta foarte mult pe nativii din zodia săgetător să îşi dezvolte un obicei foarte bun. De asemenea, cititul îi va sprijini foarte mult şi va contribui la un somn mai odihnitor pentru ei, reuşind astfel să cape de problema insomniilor destul de dese.

Sfatul zilei 17 Iunie Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi să meargă să cumpere cadoul pentru ziua de naştere a celei mai bune prietene, deoarece vor păţi ca întotdeauna şi se vor întârzia din nou, iar acest lucru nu va da bine. Ar fi bine ca astăzi să se uite după câte ceva, pentru a şti în jurul a ce se învârt şi între ce cadouri vor avea de ales. Doar în acest mod finalul va arăta foarte bine.

Sfatul zilei 17 Iunie Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi să se îmbrace bine şi să se protejeze deoarece s-ar putea să apară o răceală neaşteptată care îi va surprinde într-un mod neplăcut. Fiind mai sensibili, razele soarelui vor fi înşelătoare pentru nativii din zodia vărsător.

Sfatul zilei 17 Iunie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să îşi găsească cele mai bune argumente pentru ceea ce vor spune astăzi, deoarece fiecare om din jurul lor îi va privi cu scepticism. Lucrurile care s-au auzit nu le fac cinste nativilor din zodia peşti, de aceea trebuie să se ţină bine pe poziţii şi nu trebuie să cedeze.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved