Sfatul zilei 17 Septembrie 2020: Berbecii sunt sfătuiți să fie prudenți, Gemenii trebuie să fie hotărâți – gândul
Thu, Sep 17th, 2020

Sfatul zilei 17 Septembrie 2020: Berbecii sunt sfătuiți să fie prudenți, Gemenii trebuie să fie hotărâți

Sfatul zilei 17 Septembrie 2020: Ziua de astăzi se anunță a fi una plină de realizări. Berbecii sunt sfătuiți să fie prudenți, Gemenii trebuie să fie hotărâți, iar Fecioarele sunt sfătuite să accepte o propunere care li se va face astăzi.

Sfatul zilei 17 Septembrie Berbec

Sfatul pe care Berbecii îl primesc astăzi este să fie prudenți.

Astăzi vor avea parte de multe realizări, lucru care îi va face pe mulți să apeleze la ei, unii chiar vor încerca să îi tragă în jos. Va fi destul de greu să își dea seama de la început cine vrea să îi ajute și cine vrea să îi încurce, dar, dacă vor fi atenți, acest lucru nu le va da prea multe bătăi de cap.

Așadar, pentru a evita astfel de situații, Berbecii sunt sfătuiți să fie prudenți, deoarece nu toată lumea are intenții bune.

Sfatul zilei 17 Septembrie Taur

Sfatul zilei pentru Tauri este să aibă încredere în proiectele care se ivesc peste zi.

Li se vor oferi mai multe proiecte, proiecte cu șanse de câștig foarte mari însă, pentru a reuși, sunt sfătuiți să aibă încredere. Nimic nu este întâmplător, nici măcar ideile sau proiectele de care se lovesc astăzi.

Chiar dacă nu par a avea șanse de reușită, acest lucru nu este adevărat și, dacă apelează la devotamentul și cheful lor de muncă, succesul este garantat.

Sfatul zilei 17 Septembrie Gemeni

Astăzi, nativii Gemeni sunt sfătuiți să fie hotărâți.

Sunt nativii cei mai indeciși, iar alegerile, pentru ei, sunt un chin. Dacă vor ca planurile lor să aibă sorți de izbândă, tot ce trebui sa facă este să fie hotărâți. Îi pot ajuta și părerile, sfaturile celor din jur și, în acest fel, procesul de decidere poate fi mai ușor.

Chiar dacă este destul de greu pentru ei, nu este și imposibil. Cea mai bună variantă îi va conduce spre cel mai sigur drum.

Sfatul zilei 17 Septembrie Rac

Pentru ziua de astăzi, Racii sunt sfătuiți să gândească precum un copil.

Mintea lor serioasă nu îi va ajuta prea mult astăzi. Este o zi bună pentru ei, din mai multe puncte de vedere.

Merită să se bucure de roadele muncii lor și, tocmai din acest motiv, nu trebuie să fie chiar atât de serioși. Dacă vor renunța pentru câteva clipe la latura lor serioasă, vor vedea că viața este mult mai ușoară, iar reușitele zilei îi vor bucura și mai mult, deoarece vor fi văzute prin ochii unui copil.

Sunt sfătuiți să fie iar copii, deoarece, dacă vor sărbători cu bucuria celor mici, succesul va fi mult mai satisfăcător.

Sfatul zilei 17 Septembrie Leu

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să coordoneze foarte bine totul.

Este o zi importantă pentru ei din punct de vedere profesional și, dacă vor ca lucrurile să meargă ca pe roate, trebuie să ia atitudine.

Sunt sfătuiți să coordoneze totul foarte bine, deoarece lucrurile pot ieși foarte ușor de sub control și totul poate fi dat peste cap.

Pot începe să dea ordine, să fie lideri sau chiar șefi. Aceste strategii îi vor ajuta să coordoneze lucrurile mult mai bine.

Sfatul zilei 17 Septembrie Fecioară

Pentru ziua de astăzi, sfatul pentru Fecioare este să nu spună nimănui planurile lor.

Cum spune o vorbă înțeleaptă: „să nu știe stânga ta ce face dreapta ta”, așa trebuie să se comporte și ei.

Lumea este rea, invidioasă, iar Fecioarele sunt sfătuite să țină pentru ele tot ceea ce vor să facă, pentru că, în acest fel, ceilalți nu le pot strica planurile. Prudența le va salva și le va ajuta să ajungă pe drumul cel bun.

Sfatul zilei 17 Septembrie Balanță

Sfatul zilei pentru Balanțe este să se pregătească pentru o surpriză foarte frumoasă.

Ziua de astăzi le va oferi ceva ce își doreau de foarte mult timp și, tocmai din acest motiv, trebuie să fie pregătite.

Sunt sfătuite să alunge toate gândurile rele, să nu aibă o stare negativă și să aibă încredere în ceea ce urmează, deoarece viața lor se va schimba în bine. Trebuie să stea în preajma oamenilor bine intenționați, nu a celor care emană energie negativă.

Sfatul zilei 17 Septembrie Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt sfătuiți să sărbătorească alături de familie, deoarece un eveniment frumos se va întâmpla.

Vor avea parte de multe surprize frumoase, iar fericirea va fi amplificată de trăirea momentului alături de cei dragi. Sunt sfătuiți să petreacă toate aceste clipe frumoase alături de familie, deoarece aceasta mereu i-a susținut, iar fericirea Scorpionilor este și fericirea familiei.

Sfatul zilei 17 Septembrie Săgetător

Sfatul pe care Săgetătorii îl primesc astăzi este să îi ajute pe cei din jur.

În acest fel, vor avea parte de realizări sufletești foarte mari, dar și de mulțumire. Sunt sfătuiți să le întindă o mână de ajutor celorlalți, deoarece este un gest nobil și vor reuși, în acest fel, să dea ceva în schimb pentru tot binele pe care l-au primit până acum.

Sfatul zilei 17 Septembrie Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt sfătuiți să aleagă cu grijă. Li se vor oferi mai multe oportunități de pe urma cărora pot câștiga sume frumoase de bani, dar trebuie să fie atenți, deoarece trebuie să o aleagă pe cea mai profitabilă. Trebuie să despice firul în patru, să cântărească fiecare decizie și să încerce să gândească pe termen lung.

Sunt sfătuiți să aleagă cu grijă, deoarece nu vor mai putea alege și a doua oară.

Sfatul zilei 17 Septembrie Vărsător

Sfatul pentru ziua de astăzi adresat Vărsătorilor este să aibă grijă ce vor face cu banii câștigați. Sumele vor fi unele mari și, tocmai din acest motiv, sunt sfătuiți să nu fie mână largă.

Ori cumpără lucrurile de care au nevoie, ori strâng banii, deoarece nu trebuie să îi cheltuie pe lucruri nefolositoare. Cumpătarea este lucrul care îi va ajuta în viață și, chiar dacă Vărsătorii sunt persoane cumpătate, trebuie să învețe să fie și mai mult, tocmai pentru a avea și mai mulți sorți de izbândă.

Sfatul zilei 17 Septembrie Pești

Astăzi, Peștii sunt sfătuiți să își îndeplinească visul pe care îl au de ceva vreme.

Fie că este vorba de o vacanță, de mașina pe care și-o doreau sau despre casa la care visau, a venit momentul să facă achiziția. Merită să se răsfețe, deoarece au muncit mult în ultima perioadă, iar eforturile trebuie răsplătite…

Sunt sfătuiți să facă acest lucru, pentru că este o perioadă bună în ceea ce privește investițiile.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved