Sfatul zilei 18 Martie 2020: Fecioarele trebuie să-și păstreze calmul pe parcursul întregii zile – gândul
Wed, Mar 18th, 2020

Sfatul zilei 18 Martie 2020: Fecioarele trebuie să-și păstreze calmul pe parcursul întregii zile

Sfatul zilei 18 Martie 2020: Ziua de astăzi se anunță a fi una plină de evenimente care îi vor pune la încercare pe nativi, evenimente ce au fost așteptate de majoritatea nativilor de ceva vreme. Peștii sunt sfătuiți să nu pună la suflet tot ceea ce aud, Taurii sunt sfătuiți să coboare cu picioarele pe pământ, iar Fecioarele trebuie să-și păstreze calmul pe parcursul întregii zile.

Sfatul zilei 18 Martie Berbec

Pentru ziua de astăzi, Berbecii sunt sfătuiți să nu se implice în treburi serioase.

Vor fi cuprinși de stres, panică, termene-limită, dar și de stări de nervozitate, iar acest lucru le va crea foarte multe probleme. Pentru a putea duce toate sarcinile la capăt, aceste lucruri trebuie făcute în liniște, când au mintea limpede, iar ziua de astăzi nu este una favorabilă.

Pentru a evita astfel de situații, Berbecii sunt sfătuiți să nu se implice în treburi serioase, deoarece va dura mai mult să repare lucrurile decât să își ducă la capăt îndatoririle.

Sfatul zilei 18 Martie Taur

Astăzi, Taurii sunt sfătuiți să coboare cu picioarele pe pământ.

Ziua de astăzi le aduce o stare foarte bună. Vor fi foarte veseli, joviali, plini de viață și cu chef de a face lucruri pentru ei. Cu toate acestea, momentul nu este unul favorabil. Termenele-limită le bat la ușă, problemele trebuie rezolvate, familia are nevoie să petreacă timp cu ei, iar prietenii nu i-au mai văzut de ceva vreme.

Așadar, pentru ca ziua de astăzi să fie dedicată doar muncii și ca lucrurile să nu se complice și mai mult, Taurii sunt sfătuiți să revină pe pământ și să își controleze stările de euforie.

Sfatul zilei 18 Martie Gemeni

Sfatul pentru ziua de astăzi pentru Gemeni este să fie punctuali.

Nu sunt chiar nativii care ajung mereu la timp și au întotdeauna probleme din această cauză. Ziua de astăzi se anunță a fi una extrem de ofertantă pentru ei, deoarece a venit perioada pe care o așteptau de ceva vreme. Însă, pentru ca aceste lucruri să se poată concretiza, trebuie să fie punctuali.

Așadar, Gemenii trebuie să facă un efort astăzi și să ajungă la timp, deoarece punctualitatea îi va ajuta să își îndeplinească dorințele.

Sfatul zilei 18 Martie Rac

Racii sunt sfătuiți să se distreze astăzi.

Lucruri frumoase se pot întâmpla astăzi dacă vor ieși din casă și se vor simți bine. Pot cunoaște persoane noi, pot beneficia de oportunități noi, se pot relaxa și pot petrece timp cu persoanele dragi lor sau cu oamenii pe care nu i-au mai văzut de ceva vreme.

Așadar, ziua de astăzi poate fi una extrem de reușită pentru nativii Rac, dar acest lucru depinde doar de ei și de cât de mult se vor distra astăzi.

Sfatul zilei 18 Martie Leu

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să se folosească de atuurile lor principale.

Ziua de astăzi va fi  o adevărată provocare pentru nativii Leu, iar singura metodă prin care pot răzbate este să se folosească de ceea ce au ei mai special. Fie că vorbim de răbdare, de inteligență, de spontaneitate sau de înțelepciune, aceste lucruri vor fi extrem de utile și îi vor ajuta să treacă peste ziua de astăzi mult mai ușor.

Sfatul zilei 18 Martie Fecioară

Astăzi, Fecioarele sunt sfătuite să-și păstreze calmul pe parcursul întregii zile.

Nu va fi deloc ușor să facă față tuturor evenimentelor care vor avea loc pe parcursul întregii zile, dar există totuși o modalitate, iar aceasta este calmul. Dacă vor ține cont de aceste lucruri, nu le va fi greu să facă ceea ce au de făcut.

Totul ține de autocontrol, dar și de felul în care gestionează situația. Dacă vor acționa cu calm, vor îndeplini sarcinile mult mai ușor.

Sfatul zilei 18 Martie Balanță

Astăzi, Balanțele sunt sfătuite să nu recurgă la gesturi extreme.

Le va fi destul de greu să facă acest lucru, deoarece nervii lor vor fi întinși la maximum pe parcursul zile, dar, dacă vor reuși, vor răzbi mult mai ușor. Nu trebuie să treacă de la o stare la alta și nici nu trebuie să fie extremiste, deoarece, cu puțină răbdare, lucrurile se așază singure.

Sfatul zilei 18 Martie Scorpion

Pentru ziua de astăzi, Scorpionii sunt sfătuiți să asculte de cei mai bătrâni.

Cum sunt firi impulsive, astăzi le va fi destul de greu să privească situațiile în mod obiectiv și vor trebui să ceară ajutorul celor cu mai multă experiență. Sunt sfătuiți să țină cont de sfaturile primite, deoarece persoanele respective văd situația cu alți ochi și sunt mult mai obiective.

Sfatul zilei 18 Martie Săgetător

Sfatul de care Săgetătorii au parte astăzi este să aibă grijă la sănătate.

Au cam neglijat-o în ultimul timp și, de ceva vreme, aceasta le-a atras atenția că ceva nu este așa cum ar trebui să fie. Nu ar fi rău dacă ar merge la un control sau, dacă ar fi mai atenți cu ceea ce consumă, deoarece efectele pot oricând să apară.

Sfatul zilei 18 Martie Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt sfătuiți să fie înțelepți.

Ziua de astăzi se anunță a fi una plină de evenimente care le vor pune răbdarea nativilor la încercare. Nervii lor vor fi întinși la maximum, iar acest lucru le poate da multe bătăi de cap.

Pentru a evita situațiile stânjenitoare, dar și situațiile ce le pot crea mult mai mulți nervi, Capricornii sunt sfătuiți să fie mai înțelepți, să se axeze doar pe lucrurile care chiar contează și să nu își consume nervii pentru lucrurile neimportante.

Sfatul zilei 18 Martie Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt sfătuiți să închidă ochii la faptele celor din jur, deoarece nu sunt atât de grave pe cât cred ei.

Din păcate, starea de nervi cu care au avut de-a face zilele acestea i-a făcut să fie mult mai irascibili. Acum, orice gest, oricât de mărunt ar fi el, li se pare ceva strigător la cer și, tocmai din acest motiv, nu au de să se lase conduși de impulsivitate.

Sfatul zilei 18 Martie Pești

Sfatul de care Peștii au parte astăzi este să nu pună la suflet tot ceea ce aud, deoarece majoritatea lucrurilor nu sunt chiar ceea ce par a fi.

Fie că se vor a fi manipulați, fie că se vor a fi încercați, Peștii se vor confrunta cu mai multe situații ce nu le vor fi deloc pe plac și vor fi tentați să creadă orice cuvânt pe care îl aud…

Pentru a evita astfel de situații, Peștii sunt sfătuiți să nu creadă chiar tot ceea ce li se spune, deoarece le va fi foarte greu să repare situația după aceea.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved