Sfatul zilei 19 Martie 2020: Se anunţă o zi încărcată pentru foarte multe zodii – gândul
Thu, Mar 19th, 2020

Sfatul zilei 19 Martie 2020: Se anunţă o zi încărcată pentru foarte multe zodii

Sfatul zilei 19 Martie 2020: Se anunţă o zi încărcată pentru foarte multe zodii. Capricornii trebuie să îşi păstreze cumpătul, Leii trebuie să revină cu picioarele pe pământ, iar Săgetătorii trebuie să înveţe să aibă curaj.

Sfatul zilei 19 Martie Berbec

Sfatul zilei pentru Berbeci este să nu se certe astăzi.

Va fi o zi aglomerată pentru ei, iar lucrurile o pot lua razna foarte uşor. Tocmai din acest motiv, se recomandă să îşi păstreze cumpătul şi să evite, pe cât posibil, o ceartă. Aceasta este singura variantă prin care lucrurile pot fi oprite din a genera.

Berbecii sunt sfătuiţi să evite orice tip de conflict ce va apărea în timpul zilei, să nu se axeze asupra acestor certuri şi să evite, pe cât posibil, orice tip de scandal, deoarece lucrurile pot degenera, iar consecinţele pot fi unele extrem de dăunătoare.

Sfatul zilei 19 Martie Taur

Pentru ziua de astăzi, Taurii sunt sfătuiţi să se deconecteze de la grijile pe care le au în fiecare zi şi să îşi acorde puţin timp şi lor.

Au avut parte de o perioadă aglomerată şi au nevoie să îşi reîncarce bateriile. Sunt sfătuiţi să iasă la un film, la teatru, la un suc, în parc sau cu prietenii. O mică deconectare de la tot nu are cum să le facă rău şi, într-adevăr, chiar au nevoie de acest lucru.

Vor avea mintea limpede şi următoarele proiecte în care se vor implica vor avea reuşită.

Sfatul zilei 19 Martie Gemeni

Sfatul zilei pentru Gemeni este să se încreadă mai mult în forţele proprii.

Sunt firi puternice, ştiu ceea ce vor să facă, ştiu ce vor de la viaţă şi au un plan foarte bine stabilit. Cu toate astea, nu au destulă încredere în ei înşişi şi nici în forţele lor. Un plus de încredere în sine nu ar strica, ba, din contră.

Sunt sfătuiţi să fie mult mai axați pe ei, deoarece au de câştigat foarte mult dacă vor face acest lucru.

Sfatul zilei 19 Martie Rac

Racii sunt sfătuiţi să fie mai vocali.

Aceşti nativi trebuie să înceapă să spună mai des ceea ce gândesc şi să nu se mai lase conduși, manipulați de ceea ce spun cei din jur.

Sfatul pe care Racii îl primesc astăzi este să nu îşi mai ascundă nici gândurile, nici sentimentele şi nici părerile, impresiile şi să vorbească atunci când ceva nu le convine. Lucrurile pot lua foarte uşor o altă întorsătură și, dacă nativii nu vor lua atitudine, tot ei pot avea de suferit.

Sfatul zilei 19 Martie Leu

Sfatul zilei pentru aceşti nativi este să revină cu picioarele pe pământ.

O stare de euforie i-a cuprins, veștile bune şi-au făcut apariţia în viaţa lor şi nu mai sunt atât de ancorați în realitate. Pentru a nu interveni impedimente şi a-şi putea face treaba în continuare, aceşti nativi trebuie să diminueze starea de fericire ce i-a cuprins şi să revină cu picioarele pe pământ.

Se concentrează foarte greu la ceea ce au de făcut şi gândul le zboară la ceea ce îi face fericiţi.

Sfatul zilei 19 Martie Fecioară

Sfatul dat Fecioarelor este să petreacă timp cu cei dragi.

Din cauza planurilor în care s-au implicat, Fecioarele nu au mai acordat atât de mult timp şi atenţie celor dragi, celor din familie. Aceştia s-au simţit neglijaţi, chiar dacă ştiu că munca le-a ocupat nativilor foarte mult timp, dar familia trebuie pusă pe primul loc.

Aşadar, Fecioarele sunt sfătuite să petreacă mai mult timp cu familia şi să îi acorde timpul necesar.

Sfatul zilei 19 Martie Balanță

Sfatul pe care Balanțele îl primesc este să facă ceea ce îşi doreau de mult timp.

Dorințele acestor nativi au fost puse pe locul al doilea, au fost amânate, unele chiar eliminate din viaţa lor, deoarece mereu a intervenit câte ceva. Aşadar, a venit timpul ca Balanţele să facă acele lucruri pe care şi le doresc, deoarece este ceva care le va face fericite.

Sfatul zilei 19 Martie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să îşi aloce timp pentru a se gândi la lucrurile cu care au de-a face în fiecare zi.

De ceva vreme, s-au întâmplat foarte multe lucruri în viaţa Scorpionilor, au avut parte de lucruri, dar şi de veşti neplăcute. Toate acestea s-au adunat, iar nativii nu au avut timp să se gândească la ele.

Trebuie să facă un pas în spate şi să analizeze fiecare situaţie, pentru a găsi cea mai bună variantă de a rezolva problema.

Sfatul zilei 19 Martie Săgetător

Sfatul de care Săgetătorii au parte astăzi este să prindă curaj.

Aveau de spus foarte multe lucruri, dar acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece emoţiile şi frica şi-au făcut loc. Dacă vor prinde curaj şi vor spune tot ceea ce vor să spună, noi oportunităţi le vor apărea în cale, în viaţa lor va intra un număr mare de persoane.

Curajul pe care îl vor avea le va aduce doar lucruri bune în viaţă.

Sfatul zilei 19 Martie Capricorn

Pentru ziua de astăzi, Capricornii sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi cu lucrurile pe care le vor spune şi le vor face. Starea de nervozitate pe care o vor avea de-a lungul zilei îi poate face să spună şi să facă lucruri ce nu îi vor pune într-o lumină prea bună.

Sunt firi impulsive şi, dacă îşi vor păstra cumpătul, vor avea foarte mult de câştigat.

Sfatul zilei 19 Martie Vărsător

Sfatul zilei pentru Vărsători este să aibă grijă la cei din jur.

Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi şi, dacă şi astăzi vor fi la fel de vigilenți ca de obicei, vor putea evita situaţii ce pot fi în defavoarea lor. Trebuie să fie cu ochii în patru, să analizeze tot, dar şi să acorde o atenţie deosebită tuturor lucrurilor, indiferent dacă par sau nu suspecte.

Nu au de unde să ştie de unde va veni o ceartă, un scandal, o trădare sau orice alt eveniment neplăcut şi, dacă vor avea grijă la cei din jur, toate aceste lucruri pot fi evitate fără niciun fel de problemă.

Sfatul zilei 19 Martie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să ceară sfaturi celor din jur.

Pe aceşti nativi îi aşteaptă o perioadă destul de complicată, o perioadă foarte grea şi, pentru a reuşi, au nevoie de sfaturile, dar şi de părerile celor din jur…

Sunt sfătuiţi să nu acţioneze singuri şi nici să nu se bazeze foarte mult pe intuiţie, deoarece, în momentele în care lucrurile o vor lua razna, ideile lor nu vor fi chiar cele mai bune. Aşadar, sfaturile primite de la cei din jur îi pot ajuta cu siguranţă şi sunt încurajați să facă acest lucru.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved