Sfatul zilei 2 Ianuarie 2021: Săgetătorii trebuie să fie mai darnici și mai milostivi – gândul
Sat, Jan 2nd, 2021

Sfatul zilei 2 Ianuarie 2021: Săgetătorii trebuie să fie mai darnici și mai milostivi

Sfatul zilei 2 Ianuarie 2021: Pentru Tauri e un moment bun să se ocupe de gospodărie. Balanțele se pregătesc pentru o nouă etapă din viața lor. Săgetătorii trebuie să fie mai darnici și mai milostivi.

Sfatul zilei 10 Iulie Berbec

Știi bine că minciuna are picioare scurte, așa că mai bine spune adevărul, indiferent cât de tare ar deranja. Mai bine ești sincer cu cei din jurul tău, decât să îi minți pentru a ieși tu basma curată din situație, pentru că prin minciuni se vor îndepărta și nu vor mai avea încredere în tine.

Sfatul zilei 10 Iulie Taur

Taurii sunt, de regulă, persoane muncitoare și foarte iubitoare. Defectul lor este că sunt încăpățânați, orgolioși și pun foarte repede la suflet orice vorbă sau gest. Pun mare accent pe iubirea față de familie și sunt foarte atașați de aceasta. Le place munca și sunt destul de preocupați de bunurile materiale.

Au înclinații artistice înnăscute, dar se pliază foarte bine și în domeniul afacerilor. Datorită faptului că planeta lor guvernatoare este Venus, nativii din zodia Taur sunt foarte sensibili și dispun de o inspirație dezvoltată și o imaginație bogată. Taurii sunt asociați, pe lângă pofta de viață ridicată, cu pofta pentru mâncare destul de mare, așadar au un apetit destul de greu de stăvilit. Agatul este piatra ce îi reprezintă, iar elemental lor specific este Pământul. Profesiile în care poți regăsi un Taur sunt: farmacist, bancher, actor, dansator, pictor, inginer, medic.

Ar fi bine să te ocupi puțin de treburile gospodărești. Acum e momentul bun când ai puțin timp liber și te poți ocupa cu încredere de toată treaba adunată și o poți face exact cum dorești, nu pe repede înainte.

Sfatul zilei 10 Iulie Gemeni

Pregătește-te sufletește și trupește pentru ceea ce urmează. Vei primi o veste mai puțin îmbucurătoare care cam te va ține ceva timp cu morarul la pământ. Nu încerca să faci o tragedie din asta, pentru că vei naște alte probleme pe lângă ea și exact de ele nu vei avea nevoie la acel moment.

Sfatul zilei 10 Iulie Rac

Astăzi vei fi în centrul atenției și te vei putea bucura de toate privirile. Îți place acest lucru și îți și priește. Vei străluci, iar acest lucru va avea urmări cât se poate de plăcute pe viitor.

Sfatul zilei 10 Iulie Leu

Nu te mai minți singur. E ok să suferi și să nu te simți bine, sufletește vorbind, în unele momente. E omenește să fii copleșit de probleme, însă nu te mai minți că totul e bine și că o să treacă, pentru că îți faci rău. Vorbește cu persoana iubită sau cu o persoană de încredere, iar prin asta vei reuși să îți vindeci rănile.

Sfatul zilei 10 Iulie Fecioară

Începi să fii mai pozitiv pe zi ce trece, iar asta e e bine. E un pas mare pe care îl faci atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Mulți vor sesiza schimbarea pe care ai făcut-o și se vor bucura de ea odată cu tine.

Sfatul zilei 10 Iulie Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt personalități care mereu vor căuta armonia, echilibrul și corectitudinea. Au o viață socială foarte activă și sunt persoane pline de viață.

De regulă sunt direcți și fac ceea ce simt fără să dea socoteală nimănui pentru faptele lor. Se adaptează rapid și fac față cu ușurință schimbărilor majore. Sunt foarte familiști și stabili. Jadul este piatra lor prețioasă reprezentativă, elementul lor definitoriu este Aerul, iar planeta guvernatoare este Venus. Meseriile indicate unei persoane aflate sub semnul zodiei Balanță pot fi: judecător, pedagog, scriitor, fotograf.

E timpul să dai piept cu o nouă etapă din viața ta, iar asta se va întâmpla destul de curând. Este o etapă firească și, mai devreme sau mai târziu, tot își făcea simțită prezența, așa că încearcă să te pregătești cât mai repede dacă nu ai făcut-o până acum.

Sfatul zilei 10 Iulie Scorpion

Te-ai săturat să fii luat peste picior și doar să taci și să înghiți. Astăzi te vei face auzit sus și tare că nu ești bătaia nimănui de joc și că, dacă până acum ai tăcut, ai stat și ai tras concluzii, acum paharul s-a umplut și dă pe dinafară.

Sfatul zilei 10 Iulie Săgetător

Săgetătorii sunt în general persoane care au tendința să se contrazică. De regulă, aceștia sunt destul de schimbători, în special pe planul emoțional. Sunt cunoscuți pentru spiritul larg de observație, generozitate și faptul că au o inimă deschisă. Sunt pasionați de studiu și arte, iar opiniile lor sunt extrem de importante pentru ei și țin cu dinții de ele.

Au tendința de a deveni duplicitari, afișând foarte ușor zâmbete false. Turcoazul este piatra lor reprezentativă, elementul lor definitoriu este Focul, iar planeta lor guvernatoare este Jupiter. Cele mai potrivite meserii pentru acești nativi sunt în domeniul justiției, al resurselor umane, filozofice, medicale.

Încearcă să faci mai multe fapte bune și mai mult ca sigur vei fi răsplătit și îți va merge mai bine. Iartă, uită, cere iertare și lasă de la tine, iar soarele va răsări curând pe strada norocului.

Sfatul zilei 10 Iulie Capricorn

Ai grijă în cine te încrezi! Nu toate persoanele care îți zâmbesc îți vor neapărat binele. Încearcă să îți așterni gândurile pe o foaie și apoi să îi dai foc. Te va ajuta să te și descarci și nici nu te va discuta cineva sau va duce vorba mai departe. E mai sigur, însă asta nu înseamnă să nu mai vorbești cu nimeni.

Sfatul zilei 10 Iulie Vărsător

Nu mai considera că totul este o povară și, mai ales, nu mai da vina pe alții. Este de datoria ta ca om, ca părinte, ca cetățean cu drepturi depline, să îndeplinești anumite atribuții și să îți asumi și să respecți anumite obligații. Nu te mai plânge în stânga și în dreapta, pentru că s-ar putea să audă urechile persoanei nepotrivite și va fi destul de dezamăgită, iar atunci să te vedem pe unde mai scoți cămașa.

Sfatul zilei 10 Iulie Pești

Treci printr-un impas și ești pus în ipostaza de a alege între prieteni. Fiecare și-a expus varianta asupra problemei și îți cer ție sfatul, îți cer să le dai dreptate. Nu e momentul să te bazezi pe instinct. Tu cercetează cu amănuntul și fii imparțial, ca să superi cât mai puțin, pentru că unul dintre ei oricum se va arăta nemulțumit.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved