Sfatul zilei 2 Martie 2020: Taurii trebuie să fie precauți – gândul
Mon, Mar 2nd, 2020

Sfatul zilei 2 Martie 2020: Taurii trebuie să fie precauți

Sfatul zilei 2 Martie 2020: Ziua de astăzi este una ce necesită calm și răbdare. Capricornii sunt sfătuiți să își păstreze cumpătul, Taurii trebuie să fie precauți, iar Gemenii trebuie să fie atenți la orice.

Sfatul zilei 2 Martie Berbec

Sfatul de care Berbecii au parte astăzi este să se apere.

Din păcate, vor trebui să treacă prin foarte multe lucruri astăzi, iar cel mai greu lucru va fi acela de a se apăra. Vor fi învinuiți, se vor confrunta cu situații delicate, dificile și vor trebui să facă față criticilor.

Nu le va fi ușor să facă acest lucru și, tocmai din acest motiv, astrele le recomandă să se apere de fiecare dată când vor fi acuzați pe nedrept.

Sfatul zilei 2 Martie Taur

Pentru ziua de astăzi, Taurii sunt sfătuiți să fie foarte precauți.

Vor descoperi, din păcate, că multe lucruri nu sunt așa cum par, nici persoanele nu sunt așa cum credeau eu și, tocmai din acest motiv, sunt sfătuiți să fie foarte precauți în legătură cu absolut orice.

Pentru a evita situațiile neplăcute, trebuie să acorde atenție sporită evenimentelor, dar și persoanelor din viața lor. Nu trebuie să se culce pe o ureche, să creadă că persoanele apropiate nu îi pot trăda sau nu le pot face niciun rău.

Trebuie să fie precaute și să se aștepte la orice.

Sfatul zilei 2 Martie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să fie atenți la orice.

La fel ca și în cazul Taurilor, nativii Gemeni trebuie să fie cu ochii în patru. Trebuie să fie mai atenți ca niciodată la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, deoarece pot cădea în capcană foarte ușor. Trebuie să dea dovadă de prudență, dar și de atenție maximă. Trebuie să fie cu ochii în patru mai mult ca oricând, să fie atenți până și la cea mai mică mișcare și să nu se încreadă în nimeni și în nimic.

Așadar, pentru a nu fi nevoiți să se confrunte cu situații-limită, Gemenii sunt sfătuiți să fie atenți la absolut orice.

Sfatul zilei 2 Martie Rac

Sfatul pe care Racii îl primesc pentru ziua de astăzi este să nu se lase descurajați.

Chiar dacă lucrurile nu ies din prima și nici așa cum și-ar dori ei, acest lucru nu are de ce să îi descurajeze, deoarece orice final este un nou început. Sunt  sfătuiți să nu se descurajeze, să aibă încredere în ei înșiși, dar și în viitor și să nu se dea bătuți chiar de la primul obstacol.

Trebuie să meargă mai departe și să înfrunte toate obstacolele care le ies în cale.

Sfatul zilei 2 Martie Leu

Sfatul pe care Leii îl primesc pentru ziua de astăzi este să meargă mai departe, orice s-ar întâmpla.

Sunt firi luptătoare, curajoase, care nu se dau bătute indiferent de situație, așa că acest lucru nu ar trebuie să fie vreo problemă pentru ei. Cu toate acestea, momentele grele ce vor apărea peste zi le pot da puțin de furcă și trebuie să apeleze la perseverență.

Nu trebuie să se dea bătuți, orice s-ar întâmpla, deoarece motivele care îi împing la asemenea decizii, chiar dacă par foarte grele, sunt, de fapt, o nimica toată.

Sfatul zilei 2 Martie Fecioară

Sfatul pe care Fecioarele îl primesc pentru ziua de astăzi este să își apere numele.

Multe persoane vor încerca să le desconsidere numele, scopul final fiind acela de a le părea superiori Fecioarelor, din mai multe puncte de vedere. Ei bine, pentru ca această situație să poată fi depășită fără a interveni alte aspecte negative, Fecioarele sunt sfătuite să renunțe la timiditate și să se apare.

Trebuie să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a-și demonstra nevinovăția.

Sfatul zilei 2 Martie Balanță

Balanțele sunt sfătuite să nu se lase pradă fricilor.

Ziua de astăzi va fi o adevărată provocare pentru nativii Balanță și vor fi nevoiți să se confrunte cu destul de multe situații-limită. Așadar, pentru a le putea depăși așa cum trebuie, fără intervenția altor factori, sunt sfătuite să nu se lase pradă fricilor și să le înfrunte.

Dacă vor face acest lucru, vor vedea că nimic rău nu se poate întâmpla.

Sfatul zilei 2 Martie Scorpion

Sfatul pe care Scorpionii îl primesc pentru ziua de astăzi este să se retragă într-un colț și să analizeze fiecare mișcare ce se petrece în jurul lor.

Tot ce trebuie să facă este să se detașeze de toată lumea, să privească lucrurile într-un mod imparțial și să fie cu ochii în patru. Sunt sfătuiți să analizeze totul, chiar și cel mai mic detaliu, deoarece nu au de unde să știe de unde pot apărea răspunsurile pe care le caută.

Sfatul zilei 2 Martie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se lase împovărați de probleme.

Trebuie să lupte cu toate armele pe care le dețin, să nu se dea bătuți deloc și să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a pune punct problemelor. Situațiile în care vor fi puși nu vor fi unele excepțional de grele, dar nativii au nevoie de multă maturitate și răbdare.

Sfatul zilei 2 Martie Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să să își păstreze cumpătul pe parcursul întregii zile.

Ziua de astăzi va fi una grea, aglomerată, cu foarte multe sarcini de dus la capăt, iar starea de nervi își va spune cuvântul. Se vor simți depășiți de situație din cauza cantității de sarcini, dar, orice s-ar întâmpla, trebuie să își păstreze cumpătul, deoarece lucrurile pot degenera foarte ușor.

Sfatul zilei 2 Martie Vărsător

Sfatul pe care Vărsătorii îl primesc astăzi este să nu se lase călcați în picioare de cei din jur.

Chiar dacă ideile lor nu se ridică la nivelul ideilor celorlalți, chiar dacă experiența lor nu este la fel de mare ca a colegilor, acest lucru nu înseamnă că ceea ce fac nu este bine. Comentariile răutăcioase nu vor întârzia să apară, ceea ce înseamnă că nativii Vărsător sunt sfătuiți să nu lase capul plecat și să nu îi lase pe ceilalți să vorbească vrute și nevrute despre ei.

Sfatul zilei 2 Martie Pești

Sfatul pentru ziua de astăzi pentru nativii Pești este să fie imparțiali.

Vor izbucni multe conflicte la locul de muncă și, chiar dacă motivele nu îi vor privi și pe ei, ceilalți le vor cere părerea. Implicit, aceștia vor trebui să fie în una dintre echipe, ceea ce înseamnă să fie parte din conflict…

Așadar, pentru a evita complicațiile, se recomandă ca Peștii să fie cât de imparțiali pot.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved