Sfatul zilei 21 Februarie 2020: Leilor li se recomandă prudență azi – gândul
Fri, Feb 21st, 2020

Sfatul zilei 21 Februarie 2020: Leilor li se recomandă prudență azi

Sfatul zilei 21 Februarie 2020: Berbecii trebuie să fie atenți la relația cu partenerul, Balanțelor le este indicat azi să meargă la o ședință de masaj, în timp ce Vărsătorii au parte de o zi încărcată.

Sfatul zilei 21 Februarie Berbec

Berbecilor li se recomandă azi să fie atenți la relația cu partenerul și la parteneriatele de afaceri. Căutați să le îmbinați într-un mod diplomatic, pentru a evita reproșurile persoanei iubite.

Sfatul zilei 21 Februarie Taur

Taurii trebuie să  gândească pozitiv azi. Situațiile stresante din ultima vreme și-au pus amprenta asupra vieții însă nu trebuie să uitați că vindecarea vine din interior și că cei din jur nu sunt în măsura în care să vă ajute să depășiți perioada mai puțin bună din viață dumneavoastră.

Sfatul zilei 21 Februarie Gemeni

Gemenilor le sugerăm să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor. Momentele dificile din planul familial le cam dau bătăi de cap însă răbdarea este cea care rezolvă orice. Ziua de mâine poate aduce schimbări neașteptate.

Sfatul zilei 21 Februarie Rac

Racii riscă să provoace divergențe cu membrii mai în vârstă din familie azi. Grijă cu tonul folosit, că situația nu e atât de gravă precum ai tu impresia!

Sfatul zilei 21 Februarie Leu

Leilor li se recomandă prudență azi. Au parte de provocări în relațiile cu cei din anturajul apropiat și pot exista discuții aprinse.

Sfatul zilei 21 Februarie Fecioară

Fecioarelor  li se sugerează  azi să accepte ceea ce pare ieșit din comun și să privească viața cu alți ochi. Știm că este dificil pentru firea lor conservatoare însă uneori pot ajunge la tensiuni cu persoanele apropiate.

Sfatul zilei 21 Februarie Balanță

Balanțelor le este indicat azi să meargă la o ședință de masaj sau, cine știe, poate chiar la Spa. Resimt tensiunea zilelor anterioare, iar puțină relaxare nu strică.

Sfatul zilei 21 Februarie Scorpion

Scorpionii au azi parte de o zi tensionată. Încearcă să găsești un punct de legătură între minte și corp pentru a reuși pe viitor să eviți situațiile neplăcute.

Sfatul zilei 21 Februarie Săgetător

Săgetătorilor li se recomandă azi să aibă urechile ciulite și să acumuleze orice informație pe care o consideră utilă pentru dezvoltarea lor. Acest lucru le va fi benefic pe viitor.

Sfatul zilei 21 Februarie Capricorn

Capricornii tind uneori să se închidă în propria lor carapace. Azi însă nu e cazul. Lasă-te purtat de sentimente, căci dragostea te așteaptă la colț de stradă!

Sfatul zilei 21 Februarie Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi încărcată. Li se recomandă să ia inițiative, căci proiectele pe care le plănuiesc pot avea succes în viitorul apropiat. Ieși în față și spune-ți părerea!

Sfatul zilei 21 Februarie Pești

Peștilor le este indicat azi să încerce să prioritizeze cheltuielile, pentru a evita să iasă pe minus la jumătatea lunii. Facturile pe care le-au tot amânat în ultima vreme se pare că sunt cele care le dau bătăi de cap…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved