Sfatul zilei 23 Martie 2020: Fă-ți timp pentru familie și cei care au nevoie de sprijinul tău – gândul
Mon, Mar 23rd, 2020

Sfatul zilei 23 Martie 2020: Fă-ți timp pentru familie și cei care au nevoie de sprijinul tău

Sfatul zilei 23 Martie 2020: Fă-ți timp pentru familie și cei care au nevoie de sprijinul tău moral sau sfatul tău înțelept. Emoțiile devin copleșitoare, dar totul va trece cu bine, curând.

Sfatul zilei 23 Martie Berbec

Stresul de la serviciu te-a ”furat” cu totul din peisajul familiei, iar tensiunea crește vizibil. Nu e nevoie de nervi și țipete, ci de dorința de cooperare și depășire a situației. Nu ești judecat pentru atitudinea ta, doar ți se cere puțin din timpul tău pentru ca totul să se rezolve.

Sfatul zilei 23 Martie Taur

Traversezi o perioadă plină de emoții care mai de care mai intense, de parcă nu se mai termină, iar tu nu mai ai timp nici să respiri. Te sfătuim să fii cât mai relaxat și să-ți dai voie să fii om. Treci prin stări  fără să te lași copleșit.

Sfatul zilei 23 Martie Gemeni

Volumul de muncă este mare, dar trebuie să îi faci față; răsplata aceasta o aștepți de ceva timp, așa că merită din plin să tragi tare acum. Ai toată situația sub control și poți face fața acestei provocări!

Sfatul zilei 23 Martie Rac

Starea de sănătate poate avea de suferit. Sfatul astrelor este să te odihnești mai mult și să nu reacționezi din impuls. Emoțiile acumulate pot produce unele supărări inutile.

Sfatul zilei 23 Martie Leu

Nu lăsa problemele cu care te confrunți să-ți afecteze starea de sănătate sau relația cu familia. Puțin calm și încredere te vor detensiona foarte repede, iar soluțiile vor apărea imediat ce renunți la agitația caracteristică zodiei.

Sfatul zilei 23 Martie Fecioară

Relația cu un prieten apropiat pare să scârțâie puțin. Renunță la vină și la starea emotivă care te încearcă și lasă ca lucrurile să se limpezească. Totul se va rezolva, totul va fi bine, fără prea multă implicație emoțională.

Sfatul zilei 23 Martie Balanță

Te simți nedreptățit, iar nervii acumulați nu fac altceva decât să te afecteze pe termen lung. Ai nevoie de familie și de toată susținerea și iubirea celor dragi pentru a te vindeca. Pare de necrezut, dar adevărul va ieși la iveală. Dă dovadă de încredere și răbdare!

Sfatul zilei 23 Martie Scorpion

Cu greu faci față stresului de acasă și de la serviciu, dar e nevoie de foarte multă înțelepciune și înțelegere. Cineva apropiat are nevoie de tine și tu poți să-l ajuți. Zâmbește mai mult!

Sfatul zilei 23 Martie Săgetător

Nu săgeta pe toți cu privirea, căci nu este nimeni vinovat pentru situația tensionată în care ești. Ai dorit să mulțumești pe alții și să renunți la tine. Acum ești nervos și supărat, dar te sfătuim să-ți iei o scurtă pauză pentru a pune ordine în gânduri.

Sfatul zilei 23 Martie Capricorn

În cazul tău totul e clar, dar teama te oprește din drum. Renunță să îți abandonezi visurile și dorințele, dacă vrei să ajungi departe. Poți aștepta ocazia potrivită, dar se pare că deja a venit, iar tu eziți să acționezi.

Sfatul zilei 23 Martie Vărsător

O idee nu-ți dă pace, iar familia pare și ea temătoare. Asumă-ți riscul și vezi ce se întâmplă. Astăzi este ziua perfectă pentru proiecte noi…

Sfatul zilei 23 Martie Pești

Neîncrederea nu face casă bună cu reușita pe care ți-o dorești atât de mult. Apelează la sfatul unei rude care s-ar putea să-ți ofere o nouă perspectivă asupra situației tale.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved