Sfatul zilei 24 Martie 2020: Fecioarele trebuie să aibă stăpânire de sine – gândul
Tue, Mar 24th, 2020

Sfatul zilei 24 Martie 2020: Fecioarele trebuie să aibă stăpânire de sine

Sfatul zilei 24 Martie 2020: Astăzi veţi putea afla cu ce sfaturi vă întâmpină astrele, care sunt obstacolele peste care va trebui să treceți şi cum va fi bine să procedați pentru a încheia ziua în armonie. Leii sunt sfătuiţi să aibă la ei un mic dejun bogat, deoarece se anunţă o zi plină şi trebuie să aibă energie pentru a o termina cu bine. Fecioarele vor întâlni astăzi o persoană din trecut, de aceea trebuie să fie stăpâne pe propria persoană şi nu trebuie să facă compromisuri. Săgetătorii sunt sfătuiţi să gândească bine următoarea mişcare, deoarece nu toate ideile pe care le au pot fi puse în aplicare.

Sfatul zilei 24 Martie Berbec

Berbecii vor avea mari tentații astăzi, mai ales că vor ieşi la shopping şi vor găsi multe lucruri care le vor face cu ochiul. Sfatul astrelor este acela de a se gândi de două ori înainte de a arunca nişte bani, pentru că s-ar putea să nu aibă neapărată nevoie de acel lucru, iar totul va fi o dorinţă de moment şi, în final, o investiţie nu prea bună. Cel mai bine ar fi ca Berbecii să se relaxeze privind.

Sfatul zilei 24 Martie Taur

Taurii sunt sfătuiţi să facă mai multe gesturi de iubire, chiar dacă totul merge deja foarte bine în relaţia de cuplu. Persoana iubită are nevoie mereu de dovezi care să demonstreze dragostea nativilor din zodia Taur. Astrele îi sfătuiesc să cumpere un buchet de flori sau o cutie de bomboane, pentru a-şi surprinde partenerul în cel mai frumos mod posibil.

Sfatul zilei 24 Martie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi să le spună celor apropriați planurile lor, deoarece aceştia bănuiesc ceva şi nu ar fi bine ca totul să se transforme într-o neînţelegere. Uneori s-ar putea ca nativii din zodia Gemeni să nu fie înțeleși pe deplin fără a oferi câteva explicații, de aceea lucrurile vor fi mult mai simple atunci când nu vor avea nimic de ascuns faţă de restul oamenilor.

Sfatul zilei 24 Martie Rac

Sfatul astrelor pentru Raci este acela de a avea multă grijă cu persoanele care le sunt alături, deoarece se poate să îşi fi întâlnit marea dragoste şi să nu îi acorde prea multă importanţă din cauza altor activităţi care le ocupă tot timpul. Nativii din zodia Rac trebuie să fie pregătiți, pentru că astăzi s-ar putea să primească nişte semne care nu sunt de neglijat.

Sfatul zilei 24 Martie Leu

Leii vor avea o zi destul de încărcată, de aceea astrele îi sfătuiesc să aibă la ei un mic dejun consistent care să le aducă multă energie pentru întreaga zi. De asemenea, nativii din zodia Leu ar trebui să mai ia o pauză din când în când pentru a-şi muta privirea de la laptop, asta ajutându-i foarte mult să nu îşi obosească extrem de tare ochii şi să reziste până la final.

Sfatul zilei 24 Martie Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă stăpânire de sine, deoarece astăzi se vor întâlni cu o persoană din trecut care le va răscoli câteva amintiri şi îi va face destul de vulnerabile. Momentul în sine va trebui manevrat de nativii în zodia Fecioară astfel încât întreaga situaţie să fie în favoarea lor şi nu ar trebui să facă nici un compromis pentru viitor, deoarece nu are niciun sens.

Sfatul zilei 24 Martie Balanță

Balanţele nu vor avea o stare de spirit prea bună astăzi, de aceea astrele le sfătuiesc să îşi păstreze cumpătul şi să fie atente la cei care se află în jurul lor în momentele mai tensionate. S-ar putea ca acei oameni să nu aibă nicio vină pentru anumite lucruri şi nu ar fi bine ca nativii în zodia Balanţă să îşi verse nervii pe ei şi să îşi facă dușmani din nimicuri trecătoare.

Sfatul zilei 24 Martie Scorpion

Dacă vor asculta sfatul astrelor, Scorpionii vor reuşi să treacă cu bine peste această zi, chiar dacă va fi o zi agitată la birou. Aceştia trebuie să aibă răbdare şi să pună osul la treabă, pentru că doar aşa vor reuşi să termine mai repede ceea ce au de făcut. Ar fi bine să nu îşi schimbe starea, deoarece s-ar putea să aibă parte de o surpriză neaşteptată acasă.

Sfatul zilei 24 Martie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să gândească bine următoarea mişcare. Astrele spun că ideile pe care nativii din zodia Săgetător le au sunt extrem de bune însă nu toate pot fi puse în aplicare şi, în niciun caz, nu toate vor reuşi să aibă un final pozitiv. Astfel vor reuşi să scape de problemele financiare însă totul ţine de iscusința cu care vor acţiona Săgetătorii în continuare.

Sfatul zilei 24 Martie Capricorn

În ultima perioadă Capricornii se simt excluși din cercul lor de prieteni, de aceea astăzi ar trebuie să mediteze la ceea ce a fost şi să găsească motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie. Astrele îi sfătuiesc pe Capricorni să îşi invite prietenii la o cafea, să iniţieze ei discuţii şi întâlniri, deoarece doar aşa vor reuşi să îi ţină aproape.

Sfatul zilei 24 Martie Vărsător

Vărsătorii sunt nativii care sar mereu atunci când cineva le cere ajutorul şi, de cele mai multe ori, uită de propria persoană şi se neglijează. Cel mai bine ar fi ca nativii din zodia Vărsător să privească situaţiile în ansamblu şi să vadă care sunt oamenii care merită efortul lor…

Sfatul zilei 24 Martie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să îşi facă o schimbare de look, deoarece părul nu le mai stă atât de bine ca în alte dăţi şi este momentul să îşi surprindă apropiații. Poate o nouă tunsoare le-ar pune mult mai bine în evidenţă trăsăturile sau alegerea unei noi nuanţe ar fi perfectă.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved