Sfatul zilei 27 Februarie 2020: Gemenii sunt sfătuiți să fie puternici – gândul
Fri, Feb 28th, 2020

Sfatul zilei 27 Februarie 2020: Gemenii sunt sfătuiți să fie puternici

Sfatul zilei 27 Februarie 2020: Ziua de astăzi se anunță a fi una plină de evenimente-surpriză. Gemenii sunt sfătuiți să fie puternici, Balanțele trebuie să fie cu ochii în patru, iar Scorpionii trebuie să se hotărască.

Sfatul zilei 27 Februarie Berbec

Pentru ziua de astăzi, Berbecii sunt sfătuiți să își drămuiască foarte bine timpul.

Foarte multe activități se preconizează pentru ziua de astăzi și, dacă nativii nu vor fi foarte atenți în ceea ce privește organizarea timpului, le va fi foarte greu să ducă totul la bun sfârșit. Au această posibilitate, dar sarcinile sunt multe, iar timpul este scurt.

Dacă vor reuși să facă acest lucru, sarcinile de astăzi se vor rezolva aproape singure.

Sfatul zilei 27 Februarie Taur

Pentru ziua de astăzi, Taurii sunt sfătuiți să acorde atenție nevoilor celor din jur.

Din cauza programului foarte încărcat, dar și a nebuniei ce are loc în viața lor acum, Taurii nu au mai fost atât de atenți la ceea ce se întâmplă cu cei dragi și nu au realizat problemele cu care se confruntă. Așadar, aceștia sunt sfătuiți să ia o mică pauză și să fie lângă cei care chiar au nevoie de ei, deoarece, cu siguranță, ei sunt sprijinul lor.

Sfatul zilei 27 Februarie Gemeni

Sfatul pe care nativii Gemeni îl primesc astăzi este să fie cât de puternici pot.

Pentru ei se preconizează a fi o zi plină de surprize, de experiențe noi și trebuie să scoată la iveală caracterul puternic. Pentru a putea face față tuturor provocărilor, tuturor testelor la care vor fi supuși, acești nativi trebuie să dea tot ce au mai bun din ei și să dea dovadă de tărie de caracter.

Sfatul zilei 27 Februarie Rac

Pentru ziua de astăzi, Racii sunt sfătuiți să nu plece urechea la spusele celorlalți.

Invidia, răutatea, dar și ranchiuna celor din jur îi pot demoraliza foarte ușor pe nativi și, tocmai din acest motiv, nu trebuie să ia în seamă ceea ce spun ceilalți. Trebuie să fie conștienți de adevărata lor valoare, să își cunoască puterile și să știe de ce sunt în stare și să nu se lase conduși sau influențați de spusele celorlalte persoane.

Dacă vor face acest lucru, nu va fi de mirare că lucrurile le vor ieși foarte bine, dar și ca randamentul de care vor da dovadă va fi mult mai mare decât se așteptau.

Sfatul zilei 27 Februarie Leu

Leii sunt sfătuiți să nu se lase conduși de sentimente.

Ziua de astăzi îi va pune pe acești nativi față în față cu stări negative, stări de nervozitate, de nesiguranță, dar și cu multe sentimente de neputință, deoarece problemele cu care trebuie să se confrunte le vor da foarte multe bătăi de cap.

Prin urmare, dacă aceștia vor ca ziua de astăzi să fie una mai echilibrată, fără prea multe probleme de rezolvat, tot ceea ce trebuie să facă, deși va fi greu, este să nu se lase conduși de sentimente.

Sfatul zilei 27 Februarie Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să nu se arunce cu capul înainte.

Chiar dacă vor fi tentate să facă foarte multe lucruri astăzi, să se implice în foarte multe activități, să promită că vor face foarte multe lucruri, totuși trebuie să înțeleagă faptul că nu sunt roboți și că nu le pot face pe toate.

Așadar, dacă Fecioarele vor ca programul lor să nu se aglomereze și să poată duce toate sarcinile la bun sfârșit, nu trebuie să se arunce cu capul înainte.

Sfatul zilei 27 Februarie Balanță

Sfatul de care Balanțele au parte în această zi este să fie cu ochii în patru.

Multe pericole, multe situații neașteptate își pot face apariția astăzi și, dacă nu sunt atente, pot fi luate prin surprindere cu ușurință. Trebuie să fie cu ochii în patru la orice pas, deoarece doar în acest fel pot evita situațiile neplăcute și nu vor fi nevoite să se confrunte cu tot felul de situații care nu le vor face plăcere.

Sfatul zilei 27 Februarie Scorpion

Scorpionii primesc cel mai bun sfat care se putea potrivi zilei de astăzi, și anume, să se hotărască.

Ziua de astăzi va fi una ce le va aduce extrem de multe situații asemănătoare, iar ei sunt sfătuiți să aleagă ce variantă li se pare lor a fi cea mai potrivită. Aceștia trebuie să fie mai hotărâți ca niciodată și, tocmai din acest motiv, nu trebuie să se grăbească în ceea ce privește luarea unei decizii.

Sfatul zilei 27 Februarie Săgetător

Sfatul pe care Săgetătorii îl primesc astăzi este să nu renunțe la visurile lor.

Drumul este greu, într-adevăr, obstacolele sunt multe, dar, dacă nu vor renunța la ceea ce vor să facă, la visurile lor, succesul este garantat. Nu trebuie să se dea bătuți, deoarece obstacolele pot fi depășite cu ușurință și nici visurile nu trebuie abandonate.

Așadar, Săgetătorii nu trebuie să renunțe la lucrurile pe care și le doresc cu adevărat, deoarece au șanse mari de izbândă.

Sfatul zilei 27 Februarie Capricorn

Sfatul pe care Capricornii îl primesc astăzi este să renunțe la persoanele de care nu mai au nevoie.

Ziua de astăzi le va scoate în cale multe aspecte neștiute despre persoanele din jurul lor și vor descoperi că unii oameni trebuie alungați din viața lor. Sunt sfătuiți să facă ceva curățenie în cercul lor de prieteni, deoarece, dacă nu fac acest lucru, pot avea parte de surprize extrem de neplăcute.

Sfatul zilei 27 Februarie Vărsător

Sfatul pe care acești nativi îl primesc astăzi este să privească doar înainte.

Astăzi începe o nouă eră pentru ei, o nouă perioadă de dezvoltare. Va fi greu, dar merită. Destinația va fi una care îi va lăsa cu gura căscată și vor vedea că vor ajunge într-un punct mult mai îndepărtat decât și-au imaginat.

Vărsătorii trebuie să privească doar înainte, să nu se gândească la trecut sau la lucruri ce îi pot demoraliza, deoarece trebuie să fie cu mintea limpede pentru procesul care stă să înceapă.

Sfatul zilei 27 Februarie Pești

Peștii primesc cel mai semnificant sfat pentru ziua de astăzi, și anume, să nu se dea bătuți.

Trebuie să își caute puterea, forța interioară, dar și motivația de a continua, de a merge mai departe. Se anunță o perioadă dificilă și va începe chiar de astăzi. Însă, dacă reușesc să își mobilizeze toate forțele, succesul va fi de partea lor…

Nu trebuie să renunțe, deoarece destinația la care vor ajunge este una care îi va lăsa cu gura căscată, cu siguranță.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved