Sfatul zilei 28 Iunie 2020: Nu vă lăsați afectați de veștile primite în decursul zilei de astăzi – gândul
Sun, Jun 28th, 2020

Sfatul zilei 28 Iunie 2020: Nu vă lăsați afectați de veștile primite în decursul zilei de astăzi

Sfatul zilei 28 Iunie 2020: Nu vă lăsați afectați de veștile primite în decursul zilei de astăzi! Scorpionii se bucură din plin de această zi, iar sfaturile nu își au rostul. Berbecii pun cărămidă cu cărămidă la visul lor care prinde contur pe zi ce trece, iar fecioarele trebuie să învețe să își aleagă prietenii.

Sfatul zilei 28 Iunie Berbec

Dă ce poți mai mult pentru a-ți realiza visul. Mai ai câteva opriri până la final. Fii la fel de optimist ca până acum. Familia te susține toata inima și d-abia așteaptă să vă vadă împlinit și fericit.

Sfatul zilei 28 Iunie Taur

O să ai parte de o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață. Încearcă să te pui petru câteva minute în pielea lui și ascultă-l în liniște.Trebuie doar să dai dovadă de înțelegere și de răbdare și totul se va termina într-o notă pozitivă.

Sfatul zilei 28 Iunie Gemeni

Ai mici probleme în ceea ce privește relația cu copii. Trebuie să dai dovadă de foartă multă rabdare pentru a le explica detaliat anumite aspecte. V-ar face bine dacă ați ieși prin parc sau la un loc de joacă pentru copii.

Sfatul zilei 28 Iunie Rac

Nu te lăsa afectate de veștile pe care le primești astăzi. Te vor ajuta să evoluezi și trebuie să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Dă dovadă de încredere în propria persoană și demonstrează contrariul.

Sfatul zilei 28 Iunie Leu

Deși ai strâns o sumă destul de mare în ultima perioadă de pe urmă unor vânzări, nu este cazul să cheltui toți banii. Nu vei ști niciodată când vei avea nevoie pentru o problemă neașteptată.  Astrologii îți recomandă să fii mai chibzuit!

Sfatul zilei 28 Iunie Fecioară

Tot timpul vor exista oameni care în față îți vor zâmbi, iar în spate vor specula tot felul de vorbe la adresa ta. E cazul să fii mai precaut în ceea ce privește oamenii din jurul tău și să restrângi grupul de prieteni.

Sfatul zilei 28 Iunie Balanță

E timpul să iei o pauză, ai un mic blocaj pe care nu-l vei depăși în decursul zilei de astăzi. Nu insista foarte tare să termini ce ai început, ai tot timpul la dispoziție. Ia-ți o zi liberă și ocupă-ți mintea cu lucruri pe care le prețuiești.

Sfatul zilei 28 Iunie Scorpion

Este o zi minunată pentru nativii din zodia scorpion. Sfaturile nu își au rostul în momentul de față. Doar bucurați-vă de această zi minunată alături de persoană iubită!

Sfatul zilei 28 Iunie Săgetător

E momentul să te revanșezi față de prietenii tăi. Nu uita că și ei au fost lângă tine atunci când ai avut nevoie. Pune pauză la tot ce faci astăzi și întâlnește-te cu ei. Au mare nevoie de tine zilele acestea.

Sfatul zilei 28 Iunie Capricorn

Încearcă din răsputeri să ai mai multă grijă de tine. Deși o duci foarte bine din punct de vedere financiar, te simți extenuat. Astrologii vă recomandă să mergeți să vă cumpărați ceva la care visați de mult sau să vă petreceți timpul  liber în natură.

Sfatul zilei 28 Iunie Vărsător

Nu te mai lăsa influențat de oamenii din jurul tău atât de ușor. Fii mai sigur pe tine și pe propriile tale decizii. Astrologii recomandă să vă petreceți câteva zile singur pentru a vă restabili obiectivele și a vă încărca cu energie pozitivă.

Sfatul zilei 28 Iunie Pești

Este o mică dezordine în mintea ta la momentul actual. Recomandăm să fii mai atent la deciziile pe care le ei. Poți oricând cere ajutorul familiei și partenerului de viață. Vor fi foarte dornici să te ajute!

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved