Sfatul zilei 6 Iulie 2020: Berbecii încearcă să treacă peste un moment mai puțin fericit – gândul
Mon, Jul 6th, 2020

Sfatul zilei 6 Iulie 2020: Berbecii încearcă să treacă peste un moment mai puțin fericit

Sfatul zilei 6 Iulie 2020: Berbecii încearcă să treacă peste un moment mai puțin fericit. Taurii au tendința de a se sacrifica pentru binele altora, iar Gemenii trebuie să fie mai sinceri și cu cei din jur și cu ei înșiși.

Sfatul zilei 6 Iulie Berbec

Semnul definitoriu al Berbecilor este Focul, iar planeta care îi guvernează este Marte. Datorită faptului că sunt patronați de Marte, cunoscut și drept zeul războiului, Berbecii sunt și ei la rândul lor personalități războinice și luptătoare. Sunt caracterizați ca fiind îndrăzneți și plini de energie, dezvoltând aspirații foarte înalte. Își forțează și își împing limitele până la extrem. Urmăresc să obțină câștigul într-un mod practic și eficient, fără să transpire prea mult.

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți datorită faptului că sunt impulsivi și orgolioși. Pe planul sentimental, Berbecii pun mare accent pe senzualitate și statornicie. Profesiile potrivite pentru Berbeci sunt: militar, constructor, polițist, mecanic, pompier, inginer.

Încearcă să uiți tot ce s-a întâmplat și care te-a marcat și să mergi înainte. Viața continuă, iar tu ai viitorul în față și trebuie să te axezi pe el. Cel mai important este să lupți pentru a obține ceea ce îți dorești, decât să te frămânți asupra situației și să stagnezi undeva prin trecut. Acest lucru nu ajută pe nimeni și, în special, pe tine.

Sfatul zilei 6 Iulie Taur

Este una dintre zodiile aflate sub semnul Pământului, iar planeta-mamă a nativilor din zodia Taur este Venus. Caracteristicile definitorii ale Taurilor sunt munca îndârjită și o mare dragoste pentru familie. De regulă sunt buni afaceriști, însă dacă nu excelează în acel domeniu îi putem regăsi în colțul artelor, fiind ajutați de Venus, care le oferă sensibilitate și inspirație.

Pe lângă trăsăturile bune pe care le au, cum ar fi sensibilitate și iubire nemăsurată pentru familie, aceștia sunt încăpățânați și răzbunători. Taurii au un simț al umorului dezvoltat și sunt sufletul petrecerii sau al grupului. Cele mai potrivite meserii pentru acești nativi sunt: economist, antreprenor, agent imobiliar, actor, coregraf, medic, profesor de muzică sau de arte.

Ai tendința de a te sacrifica din nou pentru binele altora, fără să te gândești la consecințe sau dacă măcar merită ceea ce ai de gând să faci. Înainte să iei apărarea cuiva și înainte să îți riști pielea pentru el, gândește-te dacă într-adevăr este vinovat sau nu și are nevoie de ajutorul tău sau nu, pentru a nu cădea tu într-o postură sau într-o lumină proastă.

Sfatul zilei 6 Iulie Gemeni

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur și sunt semne de Aer ale zodiacului. Sunt caracterizați de cele mai multe ori ca fiind instabili și duplicitari. De cele mai multe ori, nativii din zodia Gemeni sunt considerați neserioși din cauza faptului că se apucă de mai multe treburi deodată, iar pe parcurs renunță la ele, nemaiducându-le la bun sfârșit. Fiind instabili, dau impresia și de insensibilitate, nefiind capabili să iubească cu adevarat pe cineva sau cel puțin să își arate adevăratele sentimente.

Au un simț antreprenorial înnăscut și sunt buni comunicatori, foarte mulți dintr ei fiind regăsiți în domeniul finanțelor, având un simț foarte dezvoltat al banilor. Meseriile potrivite acestei zodii sunt: finanțist, scriitor, comerciant, electrician, fotbalist, jurnalist, prezentator.

Fii mai cinstit atât cu tine, cât și cu cei din jur! Încearcă să nu mai minți, chiar dacă e într-un scop nobil, pentru că ți-ai făcut un obicei din asta și nimeni nu va mai avea încredere în tine. Ba chiar uneori până și tu ajungi să îți crezi propriile minciuni și să te alimentezi din ele. Mai bine sărac și curat, decât să umbli cu obrazul și mâinile murdare.

Sfatul zilei 6 Iulie Rac

Nu este suficient doar să strângi o anumită sumă de bani și să știi că o ai mereu acolo. Economisește în continuare și limitează-te la bani. Nu îi mai arunca în vânt doar pentru că știi că ai o rezervă, deoarece în acest sens vei rămâne și fără ea.

Sfatul zilei 6 Iulie Leu

Nu te mai lăsa influențat de prieteni sau de persoanele din jurul tău! Încearcă să fii propriul tău stăpân. Nu toate sfaturile se dovedesc a fi bune și riști să suferi pierderi.

Sfatul zilei 6 Iulie Fecioară

Limpezește-ți mintea și încearcă să fii mai focalizat asupra copiilor. Fie că au doi ani sau 25 de ani, tot copiii tăi sunt și tot au nevoie de părintele lor, de o îmbrățișare, de o vorba bună, de un umăr pe care să plângă. Concentrează-te și fă-ți treaba de părinte!

Sfatul zilei 6 Iulie Balanță

Ai grijă de tine. Bani ne trebuie tuturor, dar sănătatea și familia sunt mai importante. Ia lucrurile încet și treptat. Nu mai munci haotic și nu îi mai neglija pe cei din jurul tău!

Sfatul zilei 6 Iulie Scorpion

Vei primi niște vești nu foarte bune însă trebuie să fii puternic și să te menții ferm în cazul de față. Tu ești singurul care poate depăși momentul și trebuie să o faci rațional, nu emoțional.

Sfatul zilei 6 Iulie Săgetător

Vei avea parte de o zi minunată și plină de vibe pozitiv. Bucură-te de persoanele care îți sunt alături și nu lăsa nicio vorbă rea sau niciun zvon să îți afecteze starea.

Sfatul zilei 6 Iulie Capricorn

Nu te mai contrazice fără să ai argumente, pentru că riști o ceartă majoră care va avea urmări destul de urâte. Învață să îi asculți și pe alții din jurul tău și să ții cont și de părerea lor. Nu fi încăpățânat și lasă ochii în jos atunci când trebuie și în fața cui trebuie.

Sfatul zilei 6 Iulie Vărsător

Este momentul perfect pentru puțină ordine în suflet și în minte. Stai, bea o cafea, reflectă asupra a ce s-a întâmplat în ultimele luni, trage linii între ce a fost bine și ce a fost rău. Învață din greșeli și mergi mai departe. Elimină gândurile rele și încarcă-te cu energie pozitivă…

Sfatul zilei 6 Iulie Pești

Fii mai iertător și mai calm! Nu te ajută la nimic mânia și ranchiuna pe care le porți în suflet. Treci peste și iartă! Cu toții greșim, pentru că suntem oameni și, chiar și așa, nu e pierderea ta, ci a lor.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved