Sfatul zilei 9 Octombrie 2020: Gemenii sunt sfătuiți să fie mai pozitivi și să nu mai pună la suflet lucrurile rele – gândul
Fri, Oct 9th, 2020

Sfatul zilei 9 Octombrie 2020: Gemenii sunt sfătuiți să fie mai pozitivi și să nu mai pună la suflet lucrurile rele

Sfatul zilei 9 Octombrie 2020: Gemenii sunt sfătuiți să fie mai pozitivi și să nu mai pună la suflet lucrurile rele care se tot aud în jurul lor, iar Fecioarele sunt sfătuite să se gândească la ceea ce vor să facă în viitor, deoarece timpul se scurge mult mai repede decât pare.

Sfatul zilei 9 Octombrie Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să renunţe la dulce şi să consume mai multe alimente sănătoase. Ar putea începe de astăzi cu câteva salate delicioase care să conţină cât mai multe legume verzi. Chiar dacă prima zi va fi mai grea, nativii din zodia Berbec se vor simţi mult mai bine şi mai uşori, cu poftă de viaţă şi cu multă energie. O schimbare a alimentaţiei este tot ceea ce Berbecii au nevoie.

Sfatul zilei 9 Octombrie Taur

Taurii sunt sfătuiţi să alunge starea de plictiseală pe care o au şi să înceapă să facă puţină mişcare. Câteva exerciţii în aer liber sunt indicate pentru primele săptămâni, deoarece în acest fel nativii din zodia Taur se vor putea bucura de un aer curat şi de o stare de bine foarte profundă. Mai apoi, aceştia pot încerca să alerge sau chiar să se înscrie la diverse concursuri tip maraton.

Sfatul zilei 9 Octombrie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi să fie mai pozitivi şi să nu mai lase vorbele rele să îi supere. Chiar dacă uneori este greu să ignorăm ceea ce auzim în jurul nostru, este indicat să ne adunăm toate forţele şi să tratăm totul cu maturitate. Majoritatea oamenilor nu se bucură atunci când văd alţi oameni că reuşesc, de aceea încearcă, prin toate mijloacele, să îi demoralizeze. Cel mai bine este ca nativii din zodia gemeni să nu cadă în această capcană şi să îşi vadă de drumul lor.

Sfatul zilei 9 Octombrie Rac

Racii sunt sfătuiţi să citească în fiecare zi câteva pagini. Chiar dacă timpul este destul de scurt şi este mai atrăgător un serial, cititul ne ajută să ne dezvoltăm limbajul şi să ne transpunem în altă lume, în care trebuie să ne folosim foarte mult imaginaţia. Astfel, nativii din zodia Rac ar putea să îşi îmbogăţească vocabularul, să afle noi poveşti şi noi expresii pe care le-ar putea folosi cu multă uşurinţă la jobul lor.

Sfatul zilei 9 Octombrie Leu

Leii sunt sfătuiţi să mediteze mai mult şi să nu mai lase timpul să se scurgă fără sens. Chiar dacă lucrurile prin care aceştia au trecut au fost destul de dureroase, este momentul să treacă peste şi să meargă mai departe. Nativii din zodia Leu sunt nişte firi puternice, care au depăşit întotdeauna orice obstacol ce s-a ivit în calea lor şi  au reuşit să găsească motivaţia de a continua şi a o lua de la început, indiferent de cât de greu a fost.

Sfatul zilei 9 Octombrie Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să se gândească la viitor şi la ceea ce vor face după finalizarea studiilor. Chiar dacă pare că ar fi foarte mult timp până la decizia finală, astrele spun că acesta va trece foarte repede şi s-ar putea ca termenul-limită să îi ia pe nativii din zodia Fecioară prin nepregătite. Trebuie puse toate lucrurile în balanță și trebuie ales un domeniu final, care le poate aduce satisfacții Fecioarelor pe toate planurile.

Sfatul zilei 9 Octombrie Balanță

Balanțele sunt sfătuite să își cumpere astăzi bilete pentru spectacolul de muzică populară care va avea loc chiar în preajma unui eveniment important din viaţa lor. În acest mod, nativii din zodia Balanţă ar reuşi să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, să îşi asculte interpreţii preferaţi şi să se distreze, să danseze, şi să se simtă bine alături de cei dragi lor.

Sfatul zilei 9 Octombrie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să pună cât mai repede osul la treabă. Lenea a început să facă parte din rutina lor zilnică şi cu greu vor mai reuşi să se apuce de activităţile pe care obişnuiau să le facă până acum. Încet, încet, cu mai puţine pauze şi cu o dorinţă mai mare, nativii din zodia Scorpion vor reuşi să îşi ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-au propus.

Sfatul zilei 9 Octombrie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să îşi facă un control medical de rutină şi câteva analize de sânge, pentru a-şi verifica starea de sănătate. Astfel, nativii din zodia Săgetător vor afla dacă trebuie să facă schimbări în ceea ce îi priveşte, în viaţa lor, dacă vor trebui să renunţe la anumite mâncăruri şi să consume doar legume, fără grăsimi. De fiecare dată este bine-venit un control medical, pentru a vedea cum se simte, de fapt, propriul nostru organism.

Sfatul zilei 9 Octombrie Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi să nu se mai implice atât de mult în vieţile celor din jurul lor. Oricât de mult şi-ar dori să îi ajute, nativii din zodia Capricorn trebuie să înţeleagă faptul că schimbarea pleacă tot timpul din interior şi nu trebuie să fie un act forţat. Bineînţeles, este apreciată intenţia de a face un bine, însă nu toţi oamenii văd acest lucru şi tocmai de aceea este bine ca, uneori, Capricornii să fie mai rezervaţi.

Sfatul zilei 9 Octombrie Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi să cumpere din timp flori pentru aniversările care urmează, deoarece s-ar putea să existe posibilitatea să nu mai găsească ceea ce îşi doresc şi să rămână în pană de idei fix în ziua evenimentului. Întotdeauna este mai bine să ne luăm măsuri de precauţie, iar Vărsătorii trebuie să înveţe şi ei acest lucru…

Sfatul zilei 9 Octombrie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să nu mai poarte în fiecare zi aceleaşi haine, ci să le rotească mereu pentru a ieşi în evidenţă cu lucrurile noi şi deosebite pe care le au. Obişnuinţa de a purta mereu aceeaşi îmbrăcăminte, pentru că este comodă, s-a dovedit a fi o acţiune total neinspirată pentru nativii din zodia Peşti.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved